VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

100 bin kişye mektup yazdı, telefonunu verdi

30 Kasım 2011

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz 100 bin kişiye mektup göndererek cep telefonu numarasını dağıttı. Bizzat isim ...

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz 100 bin kişiye mektup göndererek cep telefonu numarasını dağıttı. Bizzat isim isim gönderilen mektuplarda başkan vatandaşlara kendisini 24 saat arayabileceklerini söyleyerek şahsi cep telefonu numarasını verdi.

Vatandaşlara gönderdiği mektupta belediye çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, Bolu’da yaşayan herkesin Bolu’nun gelişimi için gerekli katkıyı sağlaması gerektiğini ifade etti. Vatandaşları gördükleri eksiklikleri, beğendikleri ve beğenmedikleri çalışmaları, bunun yanında ürettikleri projeleri direk kendisi ile paylaşmalarını da isteyen Başkan Yılmaz bunun içinde şahsi cep telefon numarasını da mektuba yazdı.

Vatandaşlara gönderdiği mektubun olumlu dönüşümleri olmaya başladığını söyleyen Yılmaz, “Göreve geldiğimizden bu yana Bolu’yu vatandaşlarımızla yöneteceğimizi, herkesin fikrine ihtiyacımız olduğunu söyledik. Bunun yanında kolay ulaşılabilen bir başkan olacağımızı da hep dile getirdik. Bugün benim cep telefonum 24 saat açık ve numaramı herkese veriyorum. Çalışmalarımızla ilgili olumlu telefonlar almaya başladım. Bayramda çok enteresan bir olay yaşadım. Bir vatandaşımızın suyu kesilmiş. Bana telefon edip suyunun kesik olduğunu söyledi. Vatandaşımızla bire bir görüşmek beni son derece memnun ediyor” dedi.

İŞTE BAŞKAN ALAADDİN YILMAZ’IN VATANDAŞLARA GÖNDERDİĞİ MEKTUP…

Değerli hemşehrim;

Bugün, sizlerden aldığımız güçle hizmet etmenin, Bolu’yu sizlere layık bir kent haline getirmenin, Bolu’nun yüz yıllık sorunlarını sizlerle birlikte çözmenin kıvanç ve huzurunu yaşıyoruz.

Türkiye’nin hiçbir yerinde başarılamayan belediyecilik hizmetlerini sizlerin sayesinde başardık. Sizlerin güven ve desteğiyle aşılamaz denilen engelleri aştık, çözülemeyen sorunları çözdük.

Emaneti tarafımıza verdiğinizden bu yana “hizmet gerektir, gönül almak yeterliliktir” düsturunu rehber edindik. Sizden biri olmak, sizlerle iç içe, gönül gönüle olmak, sizlerle aynı hayalleri paylaşmak, doğru projeleri başarıyla sonuçlandırmamıza vesile oldu.

Bütün başarılarımızın arkasında sizlerin desteği, fedakarlığı, memleket sevdası her şeyden önemlisi de dualarınız vardır.

İlk dönemimizde yapmış olduğumuz hizmetlerimizi, bizleri ikinci dönem tekrar seçerek taçlandırdınız. Biz de sizlere layık olmak kaygısıyla bütün ekibim ve personelimle birlikte çalışmaya devam ediyoruz.

Doğru işler yapabilmenin, doğru kararlar vermekten geçtiğini, sizlerin öncülüğü olmadan da doğru karar vermenin mümkün olmadığını hiç unutmadık. Bu nedenle görüş, öneri ve eleştirilerinizi doğrudan iletebilmeniz için bana 24 saat ulaşabileceğiniz şahsi telefon numaramı aşağıda sizlere veriyorum.

Bütün çabamızın sizlere layık olmak olduğunu belirtiyor, sizi ve ailenizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

0 532 367 31 17

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.