SİVİL POLİS DURDURDU, GERÇEK ORTAYA ÇIKTI: 110 BİN LİRALIK CEZA KESİLDİ

.....................................................................................

SİVİL POLİS DURDURDU, GERÇEK ORTAYA ÇIKTI: 110 BİN LİRALIK CEZA KESİLDİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’da sivil polislerin şüphe üzerine durdurduğu aracın alkollü ve ehliyetsiz sürücüsüne 110 bin lira idari para cezası uygulandı.

Olay, Aktaş Mahallesi Köroğlu Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde seyir halinde bulunan 14 DG 017 plakalı otomobil, sivil polislerin şüphesi üzerine durduruldu. Araç sürücüsü S.K. ile araçta bulunan bir kişi ekipler tarafından araçtan indirildi. Yapılan kontrollerde sürücü S.K.’nin alkollü olduğu değerlendirilmesi üzerine olay yerine trafik ekipleri çağrıldı. Trafik ekiplerinin yaptığı incelemede sürücünün ehliyetinin daha önce daimi olarak iptal edildiği tespit edildi. Alkolmetreyi üfleyen S.K.’nin 1.36 promil alkollü olduğu belirlendi. Sürücüye çeşitli maddelerden toplam 110 bin lira idari para cezası uygulandı. 
Otomobil ise ehliyeti bulunan bir yakınına teslim edildi.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.