TANJU ÖZCAN TEKRAR HASTANEYE KALDIRILDI

......................

TANJU ÖZCAN TEKRAR HASTANEYE KALDIRILDI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan şeker yükselişi nedeniyle  tekrar hastaneye kaldırıldı. Özcan geçtiğimiz ay da pankreasında yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastanede tedavi görmüştü.

 Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yoğun geçen bir haftanın sonunda, katıldığı AşağıSoku-Kızık Yayla Bayramları sırasında kan şekerinin aniden yükselmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

 Durumu doktoruna ileten Özcan, doktorunun ricası ile bir süredir tedavi gördüğü Başkent Hastanesindeki hekiminin yanına gitmek için programını yarıda kesti. Pankreatit tedavisi gören Tanju Özcan, bir süre daha Ankara Başkent Hastanesi’nde gözetim altında kalacak.

5 yorum yapılmış

  • ttrr (10 ay önce)
    Uçak kullanacak başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Nezaketbaldan (11 ay önce)
    Çok geçmiş olsun başkanım acil şifalar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Krolu (11 ay önce)
    Dost tavsiyesi: Şeker hastalarında ani hafıza, bilinç kaybı olabilir. Bu nedenle kamu yönetimi açısından, sağlık raporu alması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • AbdullahKeskin (11 ay önce)
    Geçmiş olsun Sn Başkanım acil şifalar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Duruma (11 ay önce)
    Duruşmadan dolayı kaçmış olmasın
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.