VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP’NİN YAPAMADIĞINI BOLULU ESNAFLAR YAPTI

8 Ocak 2025

.......................................................

Bolu’daki esnaflar, Suriyelilerle ilgili açıklamaları nedeniyle Bolu Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında soruşturma açılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a desteklerini açıkladı. Açılan soruşturmaya tepki göstermek amacıyla il ve ilçelerdeki esnaf odaları başkanları ile Özcan’ı ziyaret eden Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Tahir Gayret, “Bu açılan soruşturmayı kabul etmiyoruz. Sizin ırkçılık yaptığınıza asla inanmıyoruz. Tek düşündüğünüz ilimizdi. O nedenle Bolulu olarak sizinle gurur duyuyoruz. İyi ki varsınız. Bize düşen bir görev varsa her zaman yanınızdayız.” dedi.

BESOB Başkanı Tahir Gayret, beraberindeki il ve ilçelerdeki esnaf odaları başkanlarıyla birlikte, hafta sonu bir YouTube programında Suriyelilerle ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında soruşturma açılan Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ziyaret etti. Tüm esnaf temsilcilerinin hazır bulunduğu bu ziyarette esnaflar, açılan soruşturmayı kınayarak Özcan’a desteklerini dile getirdi.

Bolu esnafı adına konuşan BESOB Başkanı Tahir Gayret, Özcan’ın attığı adımların ırkçılıkla bir ilgisi olmadığını ve tamamen Bolu’yu düşünerek hareket ettiğini ifade etti. Gayret, açıklamalarında şunları söyledi:

“Dün de yanınızdaydık, bugün de yanınızdayız”

“Bolu ve esnafımız için yabancı uyruklularla ilgili bugüne kadar yaptığınız bütün konularda dün de yanınızdaydık, bugün de yanınızdayız. Sizin yaptığınız, kişisel bir olay değildi; sadece Bolu için yapıldı. Biz bunun bilincindeyiz. Bu açılan soruşturmayı kabul etmiyoruz. Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne bağlı il ve ilçe odaları başkanlarımızla birlikte bugün bu konuda yanınızda olduğumuzu bilmeniz için geldik. Biz tekrar teşekkür ediyoruz. Sizin ırkçılık yaptığınıza asla inanmıyoruz. Tek düşündüğünüz ilimizdi. O nedenle Bolulu olarak sizinle gurur duyuyoruz. İyi ki varsınız. Bize düşen bir görev varsa her zaman yanınızdayız.”

Etiketler: bolubolu haber
8 yorum yapılmış
  • Hakikat
    8 Ocak 2025 • 10:56
    Allah Türk milletini kimseye muhtaç etmesin inşallah. Bizi ne Suriye ne Irak ne de başka bir Arap ülkesi kabul ederdi. Sonuna kadar Tanju Beyin yanındayız, biz goygoycu CHP li değiliz.
  • Yersen
    8 Ocak 2025 • 07:08
    Şıracı be bozacı hikayesi
  • HakhukukveAdalet
    8 Ocak 2025 • 07:17
    Tabi bolu Esnafi sanayide kac take suriyeli calistiriyordu insaatlarda mesela biz in bolu lu yerli isci gunluk 5000 ytl istiyor sa suriyeli Yi 100 ytlye calistiriyordu desene besob baskani tahir gayret bende buna goz yumuyordum desenize soylemezsen Kariyerinmi cizilir
  • brahimkymaz
    8 Ocak 2025 • 10:58
    Tanju özcan kendisi yaptıpının hukuki olmadığını söyleyor, Ziyaretçiler soruşturmayı kabul etmiyoruz diyorlar, bana göre de yapılan icraat hukuki olmadığı gibi, ne insani ne de İslami dir, kimse, kimsenin rızkını yiyemez,ölümden kaçan insana, böyle davranılmaz, insniyorsanız ölüm var, ahiret var, hesap var hesap, orada avukatlık sökmez
  • Yldz
    8 Ocak 2025 • 11:58
    Hukuk okumuş ve hukuksuz iş yapıyor ve kendisi bunu söylüyor, soruşturma başlatılınca da efeleniyor. Tam kendisine yakışan bir davranış. Yanındakiler de demek ki aynı türden.
  • AdemKocaba
    8 Ocak 2025 • 13:44
    Suriyelilerin yaptığı ayrıcalığını karşılığını görsün, onların çektiği acılar kendi başına da gelsin Aminnnn
  • brahim
    9 Ocak 2025 • 11:39
    Yıllardan beri aynı yüzler,aynı suratlar esnaf odalarına çökmüş ye babam ye.Yolsuzluk oluyor,zimmete para geçirme oluyor,bu insanlar hala daha orada.
  • Ali
    10 Ocak 2025 • 02:52
    Paslaşmalar Güzel Düzen güzel fakat,Bolu belediyesi Alpağut bey, çakmaklar, salıbeyler bölgesinde 2 yıl geçti,18 mad çözmüyor.Vatandaş 2 yıldır, Madur...Daha önce şu var...2013 de 2021 kadar Maduriyet de unutmadık.Ya cözün ya gidin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.