ORMANA GİRİŞ YASAĞI OLAN BOLU’DA POLİS EKİPLERİNDEN HABERSİZ KUŞ UÇMUYOR

.........................................................

ORMANA GİRİŞ YASAĞI OLAN BOLU’DA POLİS EKİPLERİNDEN HABERSİZ KUŞ UÇMUYOR
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ormanlara giriş yasağının devam ettiği Bolu'da, ormanlık bölgelerde denetim yaparak, olumsuz durumları önlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yaz mevsimininim kurak ve sıcak geçtiği Bolu'da, orman yangınları meydana geliyor. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de sorumluluk bölgelerindeki ormanlık alanlarda meydana gelebilecek olumsuz durumları engellemek için çalışma yapıyor. Bu çerçevede At Yaylası bölgesine giden güzergâhta sürücüler ve araçlar üzerinde inceleme yapıldı. Sürücülere orman yangınlarına karşı uyarıda bulunarak, ateş yakmanın yasak olduğu söylendi. Polis ekipleri denetim yaptıkları güzergahlar üzerindeki ormanlık alanlarda inceleme yaptı. Bolu Valiliği, il genelinde ormanlara girişin, 1 Temmuz tarihi itibariyle yasaklandığını duyurmuştu.

2 yorum yapılmış

  • bolulu (1 yıl önce)
    https://www.ozgurbolu.com/haber/38412/annesiz-yavru-kurtlari-her-gun-besliyor kuş uçmuyo insanlar ormana gidip ateş yakıp sosyal medyasında payaşıyor. Kuşlara izin yok ama insanlar ormana gidip ateş yapıp vahsi hayvan besleyebiiyor. İKİ GUN ONCE BU HABERİ SİZ YAPMISSINIZ. Ciddi olamazsınız .
    0
    0
    Yanıtla
  • iko (1 yıl önce)
    Tüm yayla yollarında denetim şart. Biton araba gidiyor oralara ve arabalarda yüksek ses müzik dinleyip çevreyi kirletiyorlar. Tüm yayla yolları çöp dolu
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.