ERDOĞAN KAFAYI TAKTI... TANJU ÖZCAN'A BİNLERCE LİRALIK TAZMİNAT DAVASI

.........................................................

ERDOĞAN KAFAYI TAKTI... TANJU ÖZCAN'A BİNLERCE LİRALIK TAZMİNAT DAVASI
Paylaş
A-A+ Paylaş

HABER: EMRAH SAĞIT/KÖROĞLU GAZETESİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye-Hollanda milli maçına gitmesini eleştirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Özcan hakkında 250 Bin TL’lik tazminat davası açtı.

Konuyla alakalı X hesabından paylaşım yapan  Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, şu ifadelere yer verdi; “Sayın Erdoğan’a Türkiye-Hollanda milli maçına gitme, “Bastığın yerde ot bitmiyor” şeklinde paylaşım yaptım diye, beyefendi 250 bin TL tazminat istemiyle dava açmış! Bu ülkenin Cumhurbaşkanı tazminat alayım diye x paylaşımları takip eder olmuş! Kendilerine önerim x paylaşımları yerine ekonomiyi takip edip ülkemizde geçinemeyenlerin sorunlarına odaklanmasıdır! Ayrıca maç ile ilgili de haklı çıktım maalesef! Bence bırakın stadı, TV’den bile milli maç izlemeyin, uğursuz geliyorsunuz” dedi.

4 yorum yapılmış

  • Aydn (1 yıl önce)
    sorun değil bir taksi plakası satar öder...Taş atıp da kolumu yorulacak Sanki... Ye kürküm ye...Makam aracını değistir.Çakmalr mezarlınıdan yol aç.... İşleri tıkırında
    0
    0
    Yanıtla
  • KALPSOLDANATAR (1 yıl önce)
    Tanju Özcan'ın dediği çıktı Maçı kaybettik Zaten Erdoğan Türkleri sevmez Türklerle gurur duymaz Onlar Arap Sevicidirler Bop Projesine Eşbaşkanlık yaparlar Vatana Millete İhanet ettiler Akp yi Kuran kurduran Abd ve İsraildir Erdoğan Bop Projesi Eşbaşkanıdır BOP Projesi Abd ve İsrail Projesidir
    0
    0
    Yanıtla
  • hain (1 yıl önce)
    chp başkanı terörsitlerin yaptığı pkk ile ilgili el hareketlerini savunuyor kimsenin gıkı çıkmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Yldz (1 yıl önce)
    Tancu efendi herkese laf yetiştireceğine biraz da belediye başkanlığı yap. Ya da git CHP genel başkanı ol genel siyaset yap. Gerçi partin bile seni disipline vermekten bıktı.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.