VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KİRLİ CAMİ TUVALETLERİNİ TEMİZLEDİLER..."İLLA GÖREVLİ OLMASI GEREKMİYOR"

30 Haziran 2024

.......................................................

Bolu’da 2 arkadaş, cami tuvaletlerinin kirliliğine dikkat çekmek için ellerine aldıkları temizlik malzemeleri ile kirli olan tuvaletleri temizledi.

Bolu’da cami tuvaletlerinin temizliğini zaman zaman Bolu Belediyesi, cami imamları ve gönüllü vatandaşlar yapıyor. Bolu şehir merkezinin biraz uzağında kalan cami tuvaletlerinde göze çarpan kirlilik vatandaşlar tarafından tepkiye neden oldu. Mahmut Alan ve Sinan Çetin cami tuvaletlerindeki kirliliğe dikkat çekmek için farkındalık olması hedefiyle temizlik malzemelerini kaptıkları gibi kirli olan tuvaletlerde soluğu aldı. İki arkadaş fırça, paspas ve yüzey temizleyici yardımıyla kirli halde bulunan birkaç caminin temizliğini yaptı. Şehir merkezinde temiz olan cami tuvaletlerini de gezmeyi ihmal etmeyen iki arkadaş, mahallenin muhtarlarını arayarak tebrik etti.

“Fırsat buldukça cami tuvaletlerini temizliyorum”

Arkadaşıyla birlikte tuvaletleri temizleyen Mahmut Alan, “Merkezden biraz uzaktaki camilere gittiğimizde genelde cami tuvaletlerinin pis olduğunu görüyoruz. Şehir merkezinde çok yok. Üst tarafta namaz kılıyoruz ama alt taraf pis. Vatandaşımız bu konudan şikayetçi ama yine bu konu vatandaşımızın sorumluluğunda. Sonra da hocalarımızın sorumluluğunda. Buraya gelen cemaat 15 dakika erken gelse, ben aracımda fırça, paspas ve yüzey temizleyici ile geziyorum. Fırsat buldukça cami tuvaletlerini temizliyorum. Hocalarımız her Cuma para topluyor. Vatandaşın tepkisini çekiyor. Para toplanılma işine ben karşıyım ama madem toplanıyor her ay 1 defa caminin kendisi için para toplanılmalı. Arkadaşlar bunun için görevliye ihtiyacı yok. Cemaatin temizlemesi de gerekir. Ben bugüne kadar hiç yayınlamamıştım böyle bir şeyi. Ama örnek teşkil etmesi için böyle bir şey yaptık” dedi.

2 yorum yapılmış
  • Sleyman
    30 Haziran 2024 • 09:35
    Mahmut bey yine reklam peşindesiniz
  • Bolulu
    30 Haziran 2024 • 12:17
    Helal olsun sana Mahmut Alan. Allah, güç kuvvet versin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.