VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SURVİVOR’IN BOLU ÇEKİMLERİYLE İLGİLİ MERAK EDİLENLER… ACUN MEDYA EKİBİ CEVAPLADI

22 Haziran 2024

........................................................

Acun Medya ekibi Meksika’da yayınlanacak olan Survivor çekimlerine başladı. Bolu’da çekimlerini sürdüren Acun Medya ekibi Doğadabirbilen adlı instagram hesabının sahibi doğasever Gökhan Bilen ile kısa bir röportaj yaptı. 

Türkiye’nin tanıtımını yapmak için Meksika televizyonlarında yayınlanacak olan Survivor yarışmasının Bolu çekimleri devam ediyor. Bolu’nun Sarıalan, At Yaylası, Seben Gölü’nde parkur çekimlerinin ardından Aladağ’da konsey çekimleri gerçekleştirilecek.  

Doğadabirbilen adlı instagram hesabının sahibi doğasever Gökhan Bilen ile parkur çekimlerine devam eden Acun Medya ekibi röportaj yaptı. Acun Medya ekibi, daha önce de Türkiye’de bir çekim yaptıklarını belirterek, “Biz Acun Medya ekibi olarak Meksika için bir proje çekiyoruz Türkiye’de.  Bunun daha önce birincisini Türkiye’de çektik ve Meksika’da çok izlenip tutulduğu için 2.’sini de istediler. Bu sefer de Ege'yi istediler bizden.” dedi.  

ALADAĞ'DA KONSEY ÇEKİLECEK

Çekim programı ile ilgili bilgi veren ekip, son olarak Aladağ’da konsey çekileceğini ve 1 kişinin eleneceğini söyleyerek, “Yaklaşık 18 tane yarışmacımız var. Bunlar bu parkurlarda yarışıyorlar. Yarışmanın kazananı iyi kampta kalıyor. Kazanamayan da ceza olarak kötü kampta kalıyor. Bugün burada başlıyoruz, 2. gün At Yaylası 3. gün Sarıalan Yaylası 4. gün tekrar Seben Gölü 5. gün de Aladağ’da konsey çekeceğiz, konsey sonunda da 1 kişi elenecek. Böyle biz ülkemizin tanıtımını yapıyoruz yurt dışında hem de bu güzellikleri insanlara göstermeye çalışıyoruz. Yaklaşık 150 kişilik bir ekibimiz var. Bunun içinde paramedik, tuvaletimiz, jeneratör her şeyimiz var. Yoğun bir çalışma.” diye bilgi verdi.

2 yorum yapılmış
  • Enes
    23 Haziran 2024 • 12:08
    Yarışanları izleyebiliyoz mu
  • bunlarnezamanbalyorgrmekisterizsiziseviyo
    23 Haziran 2024 • 15:46
    biz seyretmek için ismim fehmiye özcan normal vatandaşım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.