VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YÜZLERCE KİŞİ KURBAN HİSSESİ VE PAY BAĞIŞI İÇİN YOĞUNLUK OLUŞTURDU

17 Haziran 2024

...............................................


Bolululardan bu bayramda yoğun destek gören Bolu Belediyesi Solmaz Ana Aşevi’ne hisse ve pay bağışları gelmeye başladı.  Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, yüzlerce kişinin bu bayramda Bolu Bediyesi’ne güvenerek kurban bağışı yaptığını, bayram boyunca bağış kabul etmeye de devam edeceklerini açıkladı.

Bolu’da her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi bu yılda yüzlerce kişi, kurban bağışlarını Bolu Belediyesi’ne yaptı. 
İlk kurbanların kesilmesi ile birlikte Bolu Belediyesi Solmaz Ana Aşevi’nde yoğunluk artı.
Her gün 2 bin yardıma muhtaç ihtiyaç sahibine hizmet veren aşevinde bir yandan bağışçıların bağışladığı kurbanlıkların kesim ve parçalama işleri devam ederken, diğer yandan da vatandaşlardan gelen pay ve hisseler kabul edilmeye başlandı.
Bu doğrulta bayramın ilk gününde çok sayıda vatandaş, Aktaş Mahallesi’ndeki Bolu Belediyesi Solmaz Ana Aşevi’ne gelerek kurban payı bıraktı.
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’de Aşevi’ne gelerek çalışanlarla bayramlaştı ve yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 
Özdemir, burada yaptığı açıklamada, hayırseverlerin kurban bağışı konusunda büyük bir teveccüh gördüklerini belirtti.
Kurban hissesi ve pay bağışında yeni bir rekor kıracaklarını söyleyen Özdemir, “Tüm hemşerilerimize bize olan güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun, bu yılda kurban bağışı konusunda büyük bir teveccüh gösterdiler. Şu an Solmaz Ana Aşevi’mizdeyiz. Ciddi bir yoğunluk var. Bir yandan bağışlanan kurbanların parçalama işlemleri sürüyor, diğer yandan da pay bağışlarını kabul ediyoruz. Aşevimiz bayram boyunca açık. Vatandaşlarımızdan pay ve hisse bağışı almaya devam edeceğiz. Ben inanıyorum ki bu bayram kendi kırdığımız rekoru egale edecek ve tüm zamanların en çok bağışını  toplayacağız. Bu toplayacağımız bağışlar gerçek ihtiyaç sahiplerimize et olarak gideceği gibi, yıl boyunca aşevimizin de et ihtiyacını karşılamış olacak.” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.