VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ KILIÇ’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

15 Haziran 2024

...........................................................

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla bayram mesajı yayınladı.

Vali Kılıç, bayram mesajında "Milletimizi manevi iklimiyle kuşatan, ortak bir ruhla kaynaştıran bir Kurban Bayramı’nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Mübarek Kurban Bayramımız;  yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi kadim medeniyetimizin temellerini oluşturan değerlerin zirveye ulaştığı, manevi bir arınma ve kardeşlik bağlarımızın pekiştiği müstesna bir bayramdır. Bu bayram sadece kurban ibadetlerimizin yerine getirilmesi değil, aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatarak onların yüzünü güldürme vesilesidir. Her bir kurban, paylaşılan her lokma, birlik ve beraberliğimizin temellerini güçlendirecektir.

Yüce Allah’ın bize bahşettiği cennet Bolu’muzda yaşadığımız huzurun,  birlik ve beraberlik duygusunun bu bayramla daha da pekişmesini temenni ediyorum. Komşularımızla, dostlarımızla, sevdiklerimizle bir araya gelerek hep birlikte manevi atmosferini yaşayacağınız nice bayramlara sağlıkla erişmenizi diliyorum.

Valilik olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından gerekli önlemler alınmıştır. Bayram sevincimizin bir hüzne dönüşmemesi için seyahate çıkacak olanlar başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan trafikte azami derecede dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına riayet etmelerini istiyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Bolulu hemşehrilerimin ve tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Ülkemizin her köşesinde kardeşlik ve hoşgörü tohumlarının yeşermesine vesile olan bu manevi günlerin; başta Filistin’deki mazlumlar olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini niyaz ediyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.