VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU ANADOLU’NUN RENKLERİ HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİ COŞKUYLA SERGİLENDİ

14 Haziran 2024

....................................................

Bolu Anadolu’nun Renkleri halk Oyunları Gösterileri coşkuyla sahnelendi.
 Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kongre Merkezi Bordo Salonda 10 Haziran 11 Haziran da sunulan gösteriye Bolulular büyük ilgi gösterdi. Çevre illerden de gösteriyi izlemeye gelen seyircilerin olduğu salonda büyük coşku yaşandı .
200 kişiden oluşan gösteri ekibinde her yaş grubundan oyuncuların olması büyük beğeni topladı. 
Ümit Alagöz”ün akıcı sunumuyla başlayan gecede 
Roman gösterisi, canlı müzik eşliğinde Horon gösterileri Seymen, Zeybek, Antalya, Mardin, çiftetelli, Kahramanmaraş ,Artvin ve Bolu yöreleri ekiplerinin gösterileri büyük alkış aldı. 

Gençlik ve spor il müdürü Emrullah Güler yaptığı konuşmada yapılan bu gösteriye olan ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade ederek ekip oyuncularına ve eğitmenlerine çok teşekkür etti.
Bolu Gazel Folklor Spor Kulübü(BOGAF), Gençlik ve Spor Bakanlığı ile spor federasyonlarının düzenlediği veya izin verdiği faaliyetlere veya spor müsabaka ve yarışmalarına katılmak ve bunların hazırlık ve eğitim çalışmalarını yapmak amacıyla 11 Kasım 2019 tarihinde Sıdıka Kilitçi tarafından kurulmuştur.

Kurulduğu yıldan itibaren her kesimden her yaş grubundan insanın katıldığı kulüpte halk oyunları çalışmaları yapılıp yıl sonunda da yapılan gösteriyle halk danslarını sevenlere görsel şölen olarak sunuluyor.

BAİBÜ Türk Halk Oyunları ve Halk Müziği Topluluğu'nun (TÜHOM) kuruluşunun 25. yılı olması nedeniyle de gösteri sonunda tüm öğrenciler adına Topluluk öğrenci başkanı Enes Eyüpoğlu tarafından Topluluğun Akademik Danışmanı Sıdıka Kilitci'ye günün anısına Köroğlu Heykeli hediye edildi.Sıdıka Kilitci yaptığı konuşmada kendisine bu yolda eşlik eden değerli eğitmenleri Yılmaz Kara, Gökçe Boz, Enes Metin, Ercan Gündüz, Can Onur Türkcan, Enes Eyüpoğlu “na ayrıca teşekkür ettiiğini belirtti.

  • BOLU ANADOLU’NUN RENKLERİ HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİ COŞKUYLA SERGİLENDİ
  • BOLU ANADOLU’NUN RENKLERİ HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİ COŞKUYLA SERGİLENDİ
  • BOLU ANADOLU’NUN RENKLERİ HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİ COŞKUYLA SERGİLENDİ
  • BOLU ANADOLU’NUN RENKLERİ HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİ COŞKUYLA SERGİLENDİ
2 yorum yapılmış
  • AHMET
    14 Haziran 2024 • 22:00
    VE BİZ 1. VE 2. ETAP TOKİ KONUTLARI SAKİNLERİ OLARAK 2. ETAP TOKİ ALTINDAN ÜNİVERSİTEMİZE YÜRÜYEREK GİDEBİLMEK İÇİN DEREYE KÖPRÜ YAPIMINI BEKLİYORUZ. KARŞIMIZDA İKİ ADIMLIK YERE BELİRLİ BİR SAATETN SONRA OLMAYAN OTOBÜSÜ BEKLEMEK ZORUNDA BIRAKILIYORUZ.BÖYLE BUNUN GİBİ ETKİNLİKLERDEN MAHRUM BIRAKILIYORUZ. ASOSYAL BİR TOPLUM GRUBUNA DAHİL EDİLDİK. BU KÖPRÜ İÇİN TANJU BAŞKAN SEÇİM ÖNCESİ SÖZ VERMİŞTİ AMA BİR GELİŞME YOK HENÜZ. YİNE KNDIRILDIK SA
  • Gorev
    15 Haziran 2024 • 02:23
    Bolu halkının haberi bile olmadı tebrikler... halktan soyut bir üniversite yönetimini şiddetle kınıyoruz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.