VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'NUN PETEK KIRTASİYESİ 2'NCİ ŞUBESİNİ AÇTI

3 Haziran 2024

............................................

Bolu’nun kırtasiye sektörünün öncü kuruluşu Petek Kırtasiye, 46 yıl sonra bir ilki gerçekleştirerek, ikinci şubesini açtı.

HABER: GÖKHAN AYDIN/BOLUPOSTASI.COM

Bolu Halkına 46 yıldır İzzet Baysal Caddesi’ndeki iş yerlerinde hizmet veren Petek Kırtasiye, Borazanlar Mahallesi Akdemir Sokak’ta hizmete soktuğu ikinci şubesinin açılışını bugün gerçekleştirdi. Bolu’nun sevilen iş insanlarından, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Kemal Sert’in sahibi olduğu Petek Kırtasiyenin Borazanlar Mahallesinde hizmete soktuğu ikinci şubesinin açılışı nedeniyle adeta Bolu, törene akın etti.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçmiş dönem Bolu Milletvekili Arzu aydın, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Rasim Özdemir ve Süleyman Can, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, İzzet Baysal Vakfı Başkan Vekili Fatih Yamaner ve İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, siyasi parti il ve ilçe başkanları, Bolu iş dünyasından isimler ve eğitim camiasının katıldığı açılış töreni, renkli anlara da sahne oldu.

“Kitap kafe konseptinde bir köşemiz var”

Yapılan açılışta kısa bir konuşma yapan Petek kırtasiye sahibi iş insanı Kemal Sert, 46 yıldır Bolu’ya hizmet verdiklerini ve yeni açtıkları farklı konseptteki kitap kırtasiye Kafe’nin açılışına katılan herkese teşekkür ederek; “Bugün bizim için Petek Kırtasiye ailesi olarak çok özel bir gün. 46 yıldır Bolu halkıyla beraber uzun bir ticari hayatımız oldu. Bundan sonrada bu yeni mağazamızda da bu hizmetimizi taçlandırmak istedik. Bolu halkımız en güzel hizmet alabilecekleri, en güzel hizmeti görebilecekleri bir kitap kırtasiye kafe hizmetini vereceğimiz yeni mağazamıza bekliyoruz. Halkımıza şimdiye kadar ki bütün destekleri için mutluluklarımızı ve teşekkürlerimizi iletiyorum. Şubemizde kitap kafe konseptinde bir köşemiz var. Onun dışında bütün kırtasiye çeşitlerini görebileceğimiz, oyuncak, kopyalama her türlü ürüne rahatça erişilebilecek bir hizmet sunacağız.” dedi.

 “Çok uzun yıllardır Bolumuzun bir markası”

Sert’in ardından Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir söz aldı. Özdemir, yeni işletmenin Bolu ve Sert ailesine hayırlı olmasını dileyerek; “Çok uzun yıllardır Bolumuzun bir markası. Fakat çok geç kaldık. Büyümekte, bu şubeyi açmakta. Çünkü bir marka. Hem kırtasiye hem de Sert ailesi anlamında bir markalar. Biz Bolu’nun böyle büyümesine, güçlenmesine bir yerlere gelmesinde çok mutlu oluyoruz. Kemal ağabey ve Sert ailesine hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“Kemal beyin sevenleri çok fazla. Bolu’da bilenen bir isim”

Açılış töreninde son olarak Bolu Valisi Erkan Kılıç söz aldı. Kılıç, yoğun bir katılımın olduğunu ifade ederek; “Bugün Petek Kırtasiyenin çok güzel bir işletmesinin açılışında bir arada bulunuyoruz. Yoğun bir katılım var. Demek ki Kemal beyin sevenleri çok fazla. Bolu’da bilenen bir isim, bilenen bir marka kendisine teşekkür ediyorum. Bol hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

Açılış töreni, Bolu İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın dua etmesi ve protokol üyelerinin kurdele kesimiyle sona erdi. Petek Kırtasiye, yeni konsepti ve hizmet anlayışıyla Bolu halkına en iyi şekilde hizmet vermeye devam edecek.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.