VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANIN KALBİNDE RÜYA GİBİ OTEL: Bİ ABANT MASALI

28 Mayıs 2024

.......................................................

İnzivaya çekilerek ruhunuzu dinlendirebileceğiniz, kendi masalınızı yazmak için harika bir mekan! 

Bİ ABANT MASALI VILLAGE HOTEL SAHİBİ MİMAR AYTAÇ ESKİCİOĞLU: 

“TEK HEDEFİMİZ TÜRKİYE'DEKİ KONSEPT OTELLER ARASINA GİREBİLMEK.” 

Bolu’dan dünyaya açılan, Türkiye’de konsept oteller arasına girmeye aday olabilecek kadar özel tasarlanmış ve her detayı ayrı düşünülmüş villa tadındaki dağ evleri Abant’ta hizmete başladı. 
Villa tarzındaki dağ evleri, bir otelden beklediğiniz tüm içeriklerin bir araya geldiği "Bi Abant Masalı". 
Dinlenirken keyif alacağınız bu konsept otel, misafirlerine keyif dolu anılarla kendi masallarını yazma fırsatı sunuyor. Bu masalın ilk sayfasını sizin için yazan Aytaç Eskicioğlu, “Her misafirimizin ayrı bir hikâyesi olmasını ve o anları Bi Abant Masalı'nda yaşamalarını istiyoruz” ifadeleriyle oteli tanıttı. 
Abant'ın nefes kesen doğal güzellikleri arasında konumlanan Bi Abant Masalı, misafirlerine eşsiz bir konaklama deneyimi sunmayı hedefliyor. Muhteşem dağ ve orman manzaraları eşliğinde, dört mevsim büyüleyici bir resmin parçası olan bu otel, ziyaretçilerine unutulmaz anılar biriktirme fırsatı vermeyi umut ediyor. 

YEŞİLİN HER TONUNDA HUZUR 

Abant’ın benzersiz özellikleriyle bütünleşmiş bu otel, geniş alanlar ve farklı konseptleri bir arada barındırarak muhteşem bir deneyim vadediyor. 60 m²’den 100 m²’ye kadar değişen büyüklüklerdeki 17 farklı süit, kendi masalınızı yaşatmak için sizleri bekliyor. Kalabalıktan uzak, huzur dolu bir doğayla iç içe tatil için "Bi Abant Masalı" mükemmel bir seçenek sunuyor. 
Aytaç Eskicioğlu, Bi Abant Masalı tesisi ile ilgili şunları söyledi: 

“Otelimiz tamamen Abant’ın eşsiz doğal güzellikleri ve çam ormanları ile çevrelenmiş, tablo gibi manzaraya hakim bir konumda yer almakla beraber, tüm evlerimiz doğal taş ve ahşap ürünlerle yapılmış olup, her biri birbirinden farklı konseptte dizayn edilmiştir. 2 kişilik, 3 kişilik, 4 kişilik konaklamalara müsait olan, toplamda aynı anda 50 kişinin konaklayabileceği süitlerimizin her birinde şömine mevcut olup kendine özel bahçelerinin de olduğu, konforun ve doğallığın iç içe yaşandığı nadir otellerden biridir. 
Konsepte göre değişiklik göstermekte olan süitlerimiz, jakuzili, saunalı ve Türk hamamı konseptinde olup, normal bir otel odasından çok daha farklı, dağ evi tarzında tasarlanmıştır. Normal otel konseptinin dışında oturma alanları, verandalar, teraslar ve bahçeler ile tam bir dağ evi olarak dizayn edilmiştir. Abant’a 8 km mesafede olup inanılmaz bir doğanın içerisinde, çam ormanlarına karşı güzel bir manzaraya hâkim konumda yer almaktadır. Tüm misafirlerimizin burada kendilerini özel hissetmeleri için kişiye özel hizmetler sunmaya çalışmaktayız. Bazı odalarımızın özel bahçeleri var ve bu odalarda konaklayacak misafirlerimiz için, istedikleri takdirde kendi bahçelerinde yemek hizmeti sunuyoruz. Kendi bahçelerinde, kendi dağ evlerine gelmiş gibi hizmet vererek burada kendi masallarını yazmalarını istiyoruz." 

“HEDEFİMİZ TÜRKİYE'DEKİ KONSEPT OTELLER ARASINA GİRMEKTİR” 

Bi Abant Masalı Oteli sahibi ve mimarı Aytaç Eskicioğlu: “Bi Abant Masalı ismi ile yola çıkma sebebimiz, misafirlerimizin tasarlanmış otelimizde kendi masallarında yer bulabilmelerini sağlamaktır. Şimdiye kadar aldığımız geri dönütler de bizim hayallerimizle örtüşmektedir. 
Çoğu insan büyük şehirlerdeki inanılmaz yoğun ve stresli hayatını geride bırakıp buraya gelerek inzivaya çekilip, 2 veya 3 gün boyunca ruhunu temizleyip, doğayla iç içe olmanın avantajlarını kullanarak, tekrar yaşadığı şehre döndüğünde inanılmaz bir enerji depoluyor. Mutfağımızda Japon mutfağından tutun, tüm yöresel lezzetlere ulaşmanızı sağlayacak zengin bir içerik sunmaya çalışıyoruz. 
İnsanların otelimizi tercih etmesinin en büyük sebebi, kendi dağ evine gelip, özel hizmet alarak dinlenme ve yenilenme şansını bulmalarıdır. Mimar olarak otelimizi tasarlarken, 2 sene boyunca 25 yıllık mimari tecrübemin yanı sıra pozitif enerjimi ve ruhumu da katmaya çalıştım. Otelin her köşesinde ayrı bir mimari detay ve konsept tasarım söz konusudur. Misafirlerimizin de ilk deneyimlerinde bu detayları fark ettiklerini görmek beni son derece mutlu etmekte. Bundan sonraki hedefimiz otelimizi Türkiye’deki konsept oteller arasına sokmaktır.” 

Bİ ABANT MASALI'NDA SAKİNLİĞİ KEŞFEDİN! 

Estetik açıdan doyurucu şekilde dizayn edilmiş odaları ve muhteşem manzarası ile her anınızı eşsiz kılacak bir deneyim sunan Bi Abant Masalı, kuş seslerinin ve yemyeşil doğanın ortasında unutulmaz bir keyif vaat eden tesiste sakinliğin tadına varabilirsiniz. Şömineli oturma alanları ve konforu doğayla buluşturan Bi Abant Masalı, doğa, sessizlik ve huzurun başrolde olduğu bir tatil için misafirlerini bekliyor. 

LEZZET VE HUZURUN BULUŞTUĞU YER 

"Bi Abant Masalı", huzur ve lezzetin buluştuğu ayrıcalıklı bir tatil deneyimi sunuyor. Doğanın merkezinde, her damak zevkine hitap eden seçkin menüleriyle misafirlerine muhteşem bir yemek deneyimi yaşatıyor. Gurme lezzetler sunan oldukça başarılı bir restorana da sahip olan tesis, bu anlamda benzerleri arasında ön plana çıkıyor. Doğayla bütünleşen geniş yeşil alanlara sahip özel konseptli restoranlarıyla gastronomiye yeni bir boyut kazandırıyor. 

 

 

  • DOĞANIN KALBİNDE RÜYA GİBİ OTEL: Bİ ABANT MASALI
  • DOĞANIN KALBİNDE RÜYA GİBİ OTEL: Bİ ABANT MASALI
  • DOĞANIN KALBİNDE RÜYA GİBİ OTEL: Bİ ABANT MASALI
  • DOĞANIN KALBİNDE RÜYA GİBİ OTEL: Bİ ABANT MASALI
  • DOĞANIN KALBİNDE RÜYA GİBİ OTEL: Bİ ABANT MASALI
Etiketler: boluabantotel
1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    29 Mayıs 2024 • 03:13
    simitciye göre değil bakmayın....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.