VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"7 ÇOCUĞUM AÇ, NE YAPAYIM?" DİYEREK İNTİHAR ETMEYE KALKIŞMIŞTI... ÜZERİNE KAYITLI 6 ARAÇ BULUNDU

28 Mayıs 2024

....................................................................

HABER MERKEZİ

Bolu'da öğle saatlerinde ekonomik zorluklar yaşadığını söyleyerek intihar etmeye kalkışan şahsın üzerine kayıtlı 6 araç bulunduğu öğrenildi. 

 Karaçayır Mahallesi'nde çadırda yaşayan Levent Ünlüyayla (39), öğle saatlerinde İmaret Meydanı'na geldi. Ünlüyayla, geçim sıkıntısı yaşadığını belirterek, intihar edeceğini söyledi. Üzerindeki tişörtü çıkaran Levent Ünlüyayla, yanında bulunan bıçakla vücudunun çeşitli yerlerine zarar verdi. Polis ekiplerinin sakinleştirmeye çalıştığı Ünlüyayla, "Ben bu dünyada fazlayım" diyerek kollarına ve omuzlarına kesik attı. Polis ekiplerinin uzun uğraşları neticesinde sakinleştirilen Ünlüyayla, gazetecilere açıklama yapmak şartıyla elindeki bıçağı polis teslim etti.
 "Yavrularım aç ne yapayım?"
İntihar etmeye kalkışan Levent Ünlüyayla gazetecilere yaptığı açıklamada, "7 çocuğum var. Ev tutsam kira ödeyemiyorum. Benim kimseye bir zararım yok. Çocuğum hep dışarıda mı yaşayacak? Derdime çare yok mu? Bu zamana kadar hiç böyle bir şey yapmadım. Ben kötü bir adam değilim. Yavrularım aç ne yapayım?" demişti. 


Üzerine kayıtlı 6 araç bulunduğu öğrenildi
 İmaret Meydanı'nın yakınında bulunan Bolu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, olay yerine gelen Levent Ünlüyayla'nın ailesinden gerekli bilgileri aldı. Yardım işlemleri için devreye giren ekipler, Ünlüyayla'nın eşini ve bir çocuğunu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne götürdü. Ekiplerin yardım için başlattığı çalışmalarda, Levent Ünlüyayla’nın üzerine kayıtlı 6 araç bulunduğu öğrenildi. Şahsın Ankara Sincan ilçesinin nüfusuna kayıtlı olduğu ve Sincan ilçesinden devlet desteği aldığı tespit edildi. Levent Ünlüyayla’nın Aile ve Sosyal Hizmetler’de bulunan eşinin ise yapılan mal varlığı soruşturmasının ardından binadan uzaklaştığı öğrenildi. 

2 yorum yapılmış
  • Melungeon14
    28 Mayıs 2024 • 08:18
    Sincanlı adamın iş güç yok ne işin var burda.resmen dışardan dilenmeye geliyorlar ..
  • Hakhukuk
    29 Mayıs 2024 • 02:42
    Bunların yaptığı show bunlar yüzünden devleti bitirmek istiyorlar ve ya bunlari kasıtlı olarak sosyal medyaya çıkarıyorlar belki de kimlik tespitinde ne kadar zengin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.