VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA KENT MEYDANINDA YÜREKLER AĞZA GELDİ: "7 ÇOCUĞUM VAR, AÇIM"

28 Mayıs 2024

.............................................................

HABER MERKEZİ

Bolu’da 7 çocuk babası Levent Ünlüyayla (39), ekonomik zorluklar yaşadığı gerekçesiyle İmaret Meydanı’nda elinde bulunan bıçakla, vücudunun çeşitli yerlerine zarar verdi. 39 yaşındaki baba, “Derdime çare yok mu? Hiç böyle bir şey yapmadım bu zamana kadar. Ben kötü bir adam değilim. Yavrularım aç ne yapayım?” dedi.

Bolu’nun Karaçayır Mahallesi’nde çadırda yaşayan 7 çocuk babası Levent Ünlüyayla, öğle saatlerinde İmaret Meydanı’na geldi. 39 yaşındaki Ünlüyayla, geçim sıkıntısı yaşadığını belirterek intihar edeceğini söyledi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Üzerindeki tişörtü çıkaran Levent Ünlüyayla, yanında bulunan bıçakla, vücudunun çeşitli yerlerini kesti. Polis ekiplerinin sakinleştirmeye çalıştığı 7 çocuk babası Ünlüyayla, “Ben bu dünyada fazlayım” diyerek kollarına ve omuzlarına kesik attı. Polis ekiplerinin uzun uğraşları neticesinde sakinleştirilen Ünlüyayla, gazetecilere açıklama yapmak şartıyla elindeki bıçağı polis ekiplerine teslim etti. 
Geçim sıkıntısı yaşadığını ifade eden Levent Ünlüyayla, “7 tane çocuğum var, ev tutsam kira ödeyemiyorum. Benim kimseye bir zararım yok. Çoluğum çocuğum hep dışarıda mı yaşayacak. Derdime çare yok mu? Hiç böyle bir şey yapmadım bu zamana kadar. Ben kötü bir adam değilim. Yavrularım aç ne yapayım?” dedi.
İmaret Meydanı’nın yakınında bulunan Bolu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, olay yerine gelen Levent Ünlüyayla’nın ailesinden gerekli bilgileri aldı. Yardım işlemleri için devreye giren ekipler, Ünlüyayla’nın eşini ve bir çocuğunu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne götürdü.

2 yorum yapılmış
  • Melungeon14
    28 Mayıs 2024 • 07:41
    Biraz daha çıkarsaydın..hem simitcisin hem köpek gibi enükletmissin...para. Yoksa ya 1 yada hiç edinmeyecen..şeyine sayıp çıkacan.
  • Bolulu
    30 Mayıs 2024 • 02:36
    Bağımlı tipi var.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.