VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA YÜREK ISITAN DİYALOG

27 Mayıs 2024

.........................................................................

Bolu’da Bahçelievler semt pazarında ailesine destek olmak için tezgah açan kız çocuğu ile zabıta memurunun konuşması vatandaşların takdirini kazandı. O anı fotoğraflayan Köroğlu Gençlik Teşkilatı Dernek Başkanı Mahmut Alan “Zabıta arkadaşımızı canı yürekten kutluyorum." dedi.  

 Bolu Köroğlu Gençlik Teşkilatı Dernek Başkanı Mahmut Alan, Bahçelievler semt pazarından geçerken şahit olduğu bir konuşmayı anlattı. Bolu’da Bahçelievler semt pazarında bir kız çocuğu, anahtarlık ve bitki satmak için küçük bir tezgah açtı. İzinsiz açılan  tezgahı ve küçük seyyar satıcıyı fark eden zabıta memuru Enes Kaygısız, çocuğun yanına giderek, “Normalde burada tezgah kurmak yasak Annen baban nerede?” diye sordu. Küçük kız çocuğu ise “Annem babam evdeler ben de onlara destek olmak için çalışıyorum.” şeklinde cevap verdi. Kaygısız, aldığı cevabın ardından küçük çocuğu sevindirerek, “Bugün sana burada satış için izin veriyorum ama bundan sonra pazar yerine geldiğinde zabıta abilerini bul onlar sana daha iyi yer göstersinler orada satışına devam et.” dedi.  

 Konuşmaya şahit olan ve o anları fotoğraflayan Mahmut Alan, “Zabıta arkadaşımız Enes Kaygısız, hem küçük çocuğu sevindirdi hem de orada bulunan vatandaşların takdirini kazandı. Ben zabıta arkadaşımızı canı yürekten kutluyorum." diye konuştu. 

1 yorum yapılmış
  • Bolulu
    28 Mayıs 2024 • 05:36
    Tebrikler, Belediye zabıta memuru Enes Kaygısız, hayırsever Mahmut Alan.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.