VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ABAK BIRAKIYOR! GÖZLER YARINA ÇEVRİLDİ

23 Mayıs 2024

............................................................................................................

Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, görevi bırakma kararı aldı. 

Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, kulübe gelen hacizlerle, verilen sözlerin tutulmamasıyla, maddi alamadıkları desteğin yanında manen de sahipsiz bırakılmışlıklar sebebiyle Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıyla yaptığı istişareler sonucunda, görevi bırakma kararı aldı. Kararın ardından Boluspor’u, başta taraftarlar olmak üzere Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Milletvekilleri Yüksel Coşkunyürek, İsmail Akgül ve Türker Ateş ile kentteki önemli sanayi kuruluşlarının yalnız bırakması sebepleri de yer aldı.  Kulübü ayakta tutmak için sadece Başkan Savaş Abak’ın 150 milyon lira cebinden para harcadığı 2 yıllık süreçte Yönetim Kurulunun da 50 milyon lira ile kulübe destek oldukları öğrenildi. 

Başkan Abak'ın 24 Mayıs Cuma akşamı düzenleyeceği basın toplantısıyla ayrılık kararını kamuoyuna duyuracağı beklenirken, mevcut ekonomik şartlarda da yeni başkan adayının çıkmayacağı da iddia ediliyor.

2 yorum yapılmış
  • Yarence
    24 Mayıs 2024 • 02:58
    Yalanınız batsın ceplerinden bu kadar para verdiklerini ispat etsinler bi o kadarda ben kulübe bağışlayacağım.Verdikleri komik vergiler ortada nereden kazanmışlarda Boluspora para bağışlamışlar
  • Bolulu14
    24 Mayıs 2024 • 03:20
    Bu devran böyle devam edemez. Bolusporun akil kişiler tarafından oluşturulacak bir ortak yönetim tarafından yönetilmesi, öncelikle dışarıdan gelip daha önce hiç bir klüpte tutunamayan kişilerin uzaklaştırılması, fabrika ayarlarına dönerek alt yapıya önem vermesi lazım, yoksa falanca başkan geldi şu kadar verdi, falanca geldi şu kadar yardım toplandı ile bu gemi gitmez, hala hikaye anlatılıyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.