VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA ZİNCİRLEME KAZA: 7 YARALI

12 Mayıs 2024

.........................................................................

Bolu’da Kartalkaya sapağında 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Kaza, D-100 kara yolunda Kartalkaya sapağında bulunan trafik ışıklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinde seyreden Murat A. idaresindeki 05 ABU 546 plakalı cip, Kartalkaya sapağında bulunan trafik ışıklarında durdu. Arkasından gelen Feyzi O. yönetimindeki 81 BR 667 plakalı otomobil ve aynı istikamette seyreden Tüzün D. idaresindeki 14 BD 411 plakalı otomobil çarpıştı. 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 aracın arasında kalan otomobil kağıt gibi ezildi. Meydana gelen kazada araçlarda bulunan 7 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan vatandaşlar ambulanslarla şehirdeki hastanelere sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • BOLU’DA ZİNCİRLEME KAZA: 7 YARALI
  • BOLU’DA ZİNCİRLEME KAZA: 7 YARALI
  • BOLU’DA ZİNCİRLEME KAZA: 7 YARALI
2 yorum yapılmış
  • yuksel14
    12 Mayıs 2024 • 15:20
    bütün suç arkadan hızla gelende...bu tün ceza onun aslında karayollarıda suçlu ışık oraya yetersiz..hız sınırı düşürülmeli her mesafeye hız ölçer konulmalı ve yüksek ceza kesilmeli...ışıkta duranların suçu ne hayatlarından olabilirlerdi....
  • GoCaBoLuLu
    13 Mayıs 2024 • 07:37
    Yetkililere Sesleniyorum, Alllahınızı Seviyorsanız Kartalkayadan İnişte Yükseklik Kot farkı var Burayı Alt geçit Üst Geçit Olarak Lütfen Acele İşleme Alınız. Yoksa Daha Çok vatandaşımız Zarar Görecek Hem Mala Hem Can Kaybına Sebep Olan Bu Kavşağın Acilen Dikkate Alınmasını Rica Ediyoruz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.