VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YENİ ÜLKÜ OCAKLARI BOLU İL BAŞKANI SEDAT TOK OLDU

22 Nisan 2024

................................................................

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, görevini Sedat Tok’a devretti. 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bolu Şube başkanlığında bayrak değişimi gerçekleştirildi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın takdirleri ile Bolu Ülkü Ocakları Başkanlığında değişim yaşandı. Değişim nedeniyle düzenlenen törene; Ülkü Ocakları Genel Sekreteri İlhan Durak, MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol ve Ülkücüler katıldı. 

Devir teslim töreninde Cihan Özkalem, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı görevini Sedat Tok’a devretti. 

Devir teslim töreninde konuşma yapan İlhan Durak, görevi devir alan Sedat Tok’a başarılar diledi. 

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Sedat Tok, “Büyük Türk Milletinin geleceği, Türk Gençliğinin en büyük gençlik teşkilatı olan, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in bizlere bıraktığı kutsal bir emanettir. 

 Ülkü Ocakları, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadesi ile; “Yürekleri vatan, bakışları bayrak, duruşları mızrak, sevdaları berrak, dava ve ülkü erleri”nin yetiştiği kutsal bir ocaktır. 

 Çocuk yaşlarımızdan itibaren bünyesinde yetişmekten gurur duyduğumuz,  “Mevkimiz değişsede, mevzimiz değişmez!” düsturuyla her kademesinde görev aldığımız Ülkü Ocaklarımızda şahsımıza tevdi edilen her türlü görevi layıkıyla yerine getirme azminde olduk. 

 Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın takdir ve tensipleri ile Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı olarak görevlendirildim. 

 Öncelikle bizleri bu göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’a şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatımızla birlikte, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın emrinde, Türk Gençliğinin ve Büyük Türk Milletinin hizmetinde olacağız.   

 Desteklerini esirgemeyen, Ülkü Ocakları Genel Sekreterimiz Sayın İlhan Durak’a, MHP Bolu 

Milletvekilimiz Sayın İsmail Akgül’e, MHP Bolu İl Başkanımız Sayın Ayhan Çelikkol ve tüm il ve ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. 

 Cenab-ı Allah’tan görevimizi hakkıyla ve layıkıyla yapmayı diliyor, bugüne kadar bu görevi yapan ve istikamet üzere yaşayan tüm Ocak Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Ahirete irtihal eden başta Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Ülkü Şehitlerimizi, Başkanlarımız ve dava büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” açıklamasında bulundu. 

2 yorum yapılmış
  • Bolulu14
    22 Nisan 2024 • 04:24
    Hep atama, hep atama, madem STK olarak görev yapıyorsunuz, neden seçim yapmıyorsunuz, mazeret moda söylemler, "görevinden affını istedi", "..takdirleri ile", hey gidi hey.
  • Sebenli
    22 Nisan 2024 • 07:06
    Ülkü ocakları diye bir oluşum vardı önceden şimdiki Bahçeli ocağı...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.