SADECE YAYA VE BİSİKLETLERİN GİRDİĞİ CADDEDE SIKI DENETİM

................................................

SADECE YAYA VE BİSİKLETLERİN GİRDİĞİ CADDEDE SIKI DENETİM
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’da yaya ve bisiklet harici girilmesi yasak olan İzzet Baysal Caddesi’nde polis ekipleri, kurallara uymayan onlarca motosiklet ve elektrikli motosiklet sürücüsüne göz açtırmadı. 
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, İzzet Baysal Caddesi’nin 3 farklı noktasında şok uygulama yaptı. Yaya ve bisiklet harici girişin yasak olduğu İzzet Baysal Caddesi’ne giren motosiklet sürücülere 690 lira para cezası kesildi. Cadde üzerinde kurallara uyan motosiklet sürücüleri ise motosikletlerini stop ederek ellerinde taşıdı. Ekiplerin ilerleyen günlerde de kent genelinde önlemleri sıkılaştıracağı öğrenildi. 
Ekiplerin uygulamasına takılan elektrikli motosiklet sürücüsü Mehmet Aygün, “Kararı doğru buluyorum. Motosikletler girmemeli. Yayalar için tehlikeli. Çarpma riski var. Normalde bisiklet yolu burası” dedi. 

3 yorum yapılmış

  • halk (2 yıl önce)
    geçen zamanda bi dayı bisikletle geliyor hasbelkader o an bisiklet yolunda bulunan ve telefonla konuşan bi kıza arkadan öyle bi çarptıki kız yere düştü telefonla demekki özel bişey konuşuyordu dayıya bişeyde diyemedi dayıda ne fren yaptı ne bişey göre göre çarptı bide '' burası bisiklet yolu bisikleeet'' diyor, yani bisiklet yolu diye tabir caizse kızı öldür bari, bile isteye çarptı çok açık, yani kural yada insanlık bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalan (2 yıl önce)
    Gün içinde denetim çok çok az.. maksat denetim var desinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Egitim (2 yıl önce)
    Bazı bisikletli çocuklar da çok dengesiz bisiklet kullanıyorlar bu duruma da bir çözüm üretilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.