VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN VELİOĞLU'NA DESTEK "KARACASU'YU BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ"

30 Mart 2024

...............................................

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Tanju Özcan, CHP Karacasu Belediye Başkan Adayı Ekrem Velioğlu’na destek çıktı. Karacasu halkıyla bir araya gelen Özcan, “Karacasu’yu çiçek bahçesi yapacağız.” dedi. 

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Tanju Özcan, CHP Karacasu Belediye Başkan Adayı Ekrem Velioğlu’na destek olmak için Karacasu’ya gitti. Özcan, Karacasu halkıyla beraber iftar sonrası sohbet ederek sıkıntılarını ve isteklerini dinledi. Bolu Belediyesi ile Karacasu Belediyesinin kardeş belediye olacaklarını belirten Özcan, “Karacasu’yu Bolu’nun en güzel yeri haline getireceğiz. Ekrem Velioğlu ile beraber el ele vererek Karacasu’yu çiçek bahçesi yapacağız.” dedi. 

Karacasu’yu ziyarette bulunan Özcan, buradaki istekleri vatandaşlardan dinledi. Velioğlu ile de istek ve sıkıntılar üzerine istişare yapan Özcan, bu sıkıntıların tek tek giderileceğinin sözünü verdi. Velioğlu’nun kazanmasıyla birlikte Karacasu’yun çok daha güzel bir yer haline getirilmesi için birlik vurgusunu yapan Özcan, “Biz Ekrem abiyle el ele verip istişareler içerisinde Karacasu’yu hak ettiği değere de kavuşturacağız. Sizin bu sıkıntılarınızın hepsini birlikte gidereceğiz.” ifadelerini kullandı. 

 

1 yorum yapılmış
  • Yldz
    31 Mart 2024 • 10:10
    Bolu çiçekten geçilmiyor sıra Karacasu da. Allah muhafaza eylesin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.