VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“YUMRUKAYA BOLU’NUN İNCİSİ OLACAK” YUMRUKAYA’DA ENES YILMAZ RÜZGARI

26 Mart 2024

........................................

Bolu’nun Yumrukaya köyünde gençlerin desteğiyle 26 yaşında muhtarlığa adaylığını koyan Enes Yılmaz, “Göreve geldiğimizde 20 adet projeyle Yumrukaya köyünü Bolu’nun incisi haline getireceğiz” dedi.
Bolu’nun Batı kısmında yer alan her gün binlerce aracın geçtiği Yumrukaya köyünde 26 yaşındaki Enes Yılmaz, muhtarlığa adaylığını koydu. Geçtiğimiz aylarda adaylığını açıklayan Yılmaz, yerel seçimlere kalan sürenin azalmasıyla gaza bastı. Köyünde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Enes Yılmaz’ın pankartları köyün her noktasına asıldı. “Vakit geldi” etiketiyle yaklaşık 20 adet proje ile Yumrukaya köyünü Bolu’nun incisi haline getireceğini belirten Enes Yılmaz, köyümüz için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Destek sizden hizmet bizden” diyerek seçmenlerine mesaj verdi. 

Yılmaz, "26 yıldır yumrukaya köyünde ikamet etmekteyim evli 1 çocuk babasıyım. 8 yıldır kendi işim olan büyükbaş besi işi yapmaktayım. 

Genç ve girişimci biri olarak siz değerli köy sakinlerine kaliteli bir hizmet vermek, köyümüzde gözlem yaparak ürettiğimiz projeleri sizlerle paylaşıp onayınızı alıp ortak akılla bu projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz başarmanın hayallerin gerçeğe dönüşmesinin yolu birlikten geçmektedir. Yaşamaktak gurur duyacağımız bir köy yaratmak için muhtar adayıyım gelin bu bu güzel topraklara birlikte tohum ekelim filizlensin baharları birlikte yaşayalım. 

Yumrukaya’yı adına yakışır bir köy yapmak için bu göreve talibim biz kazandığımız da kaybeden olmayacak birlikten kuvvet doğar gelin bu yolda el ele beraber yürüyelim." ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.