VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP’NİN İFTAR PROGRAMINDA SALON DOLDU TAŞTI

23 Mart 2024

...............................................

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği geleneksel iftar programına yaklaşık 2 bin kişi katıldı. 
Milliyetçi Hareket Partisi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programı bu yıl da bir düğün salonunda gerçekleştirildi. Birlik ve beraberlik görüntülerinin yaşandığı iftar yemeğine MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, partililer ve Bolu merkezinde yaşayan vatandaşlar katıldı.
Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı  iftar programında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol “Milliyetçi-Ülkücü Hareketi hak ettiği en güzel yerlere taşımak için; gece uyumayıp, gündüz oturmayacağız, yılmayacağız, yıkılmayacağız, yorulmayacağız, inanın ve iman edin her şeye rağmen Başaracağız! Bu vesileyle mübarek Ramazan-ı  şerifin Türk İslam alemine ve mazlum milletlere hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, yaklaşan Ramazan bayramınızı en kalbi duygularımla kutlarım. Yüce Allah, tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları, ibadet ve itaatlerimizi kabul etsin. Bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiğiniz için hepinizi en içten, en samimi, en ülkücü duygularımla selamlıyor Allah’a emanet ediyorum” dedi. 
Vatandaşların ilgi gösterdiği iftar programında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak ise “Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu bu iftar programında, siz değerli hemşehrilerimiz ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz.  Bugün burada sizlerle birlikte olmamıza vesilen olan  başta İl Başkanımız Ayhan Çelikkol olmak üzere tüm teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Çok vaktinizi almadan bir kaç kelam etmek istiyorum. 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde sizlerden destek bekliyoruz. Biz genç ve dinamik bir ekiple bu süreçte çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmamak adına gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. İnanıyoruz ki siz değerli Bolulu hemşehrilerimiz de her şeyin farkında ve 31 Mart akşamı inşallah bu emeklerimizi zaferle kutlayacağız. 4 Nisan’da mazbatamızı da aldıktan sonra canla başla ayırmadan ayrışmadan Bolu için çalışmaya başlayacağız. Biz Bolu’ya hizmet için geliyoruz. Projelerimiz hazır, biz hazırız. Sizler bize inanın, güvenin. Biz bu işi başarırız.  Tekrar bu güzel iftar programına katıldığınız için teşekkür ederim. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

  • MHP’NİN İFTAR PROGRAMINDA SALON DOLDU TAŞTI
  • MHP’NİN İFTAR PROGRAMINDA SALON DOLDU TAŞTI
  • MHP’NİN İFTAR PROGRAMINDA SALON DOLDU TAŞTI
  • MHP’NİN İFTAR PROGRAMINDA SALON DOLDU TAŞTI
5 yorum yapılmış
  • Oykullanacak
    23 Mart 2024 • 06:45
    En akıllı siyaseti ilhan durak yapıyor oyum mhp ye
  • Vaykivay
    23 Mart 2024 • 08:28
    Halk aç.Nerede bedava yemek görse koşa koşa gidiyor.Bu ülkenin asli halkını emeklisini emekçisini yoksulluğa sefalete mahkum eden AKP ve MHP hükümeti değil mi.Halkın üstünden üç kuruşluk yemekle nemalanmak çıkar sağlamak ancak bunlara yakışır.Bu durum ülkenin sefalete olduğunun göstergesidir.Bedava yemek.
  • Gerekten
    23 Mart 2024 • 08:32
    İnsanları ilk önce yoksul bırakıp,ihtiyaç sahibi haline düşürüp sonra da yardım etmek hangi medeniyet de var.Hangi insanlığa sığar.Bu ülkenin vatandaşı bunu mu hak ediyor.Her seçim ellerinizde çanta ve koli ile gezip insanları sömürüyorsunuz.Bu halkın bu durumda olmasının tek sorumlusu AKP ve MHP ortak hükümetidir.
  • Vatandas
    24 Mart 2024 • 04:27
    Ak partiyi davet etmedikleri için çok ayıp etmişler.Körler sağırlar birbirlerini ağırlar gibi olmuş.
  • Reis
    24 Mart 2024 • 05:56
    Önceki iftarla karşılaştırdığınızda salon boş gibi bir-çok eski başkan ve üye katılmamış
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.