VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEMİRKOL, “BOLU 31 MART’TA GERÇEK BELEDİYECİLİĞE VE GERÇEK BELEDİYE BAŞKANINA KAVUŞACAK”

6 Mart 2024

................................

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Haber Türk TV’de Ana Haber’in, Ülke TV’de ise Öğle Ajansı programının canlı yayın konuğu oldu.  

Haber Türk TV’de Ana Haber programında Mehmet Akif Ersoy’un, Ülke TV’de ise Öğle Ajansı programında Sevgi Deniz’in, sorularını yanıtlayan Demirkol, Bolu’yla ilgili hayallerini ve Bolu’yla ilgili projelerinin de ana başlıklarını anlattı.  

Kendisine yöneltilen sorular üzerine Demirkol, ulaşım, kentsel dönüşüm, sosyal belediyecilik, turizm, sanayi projelerinin yanında ilimizde gündem olan mülteci konusuna da değindi. Sığınmacılar ile ilgili hassasiyetinin mevcut başkandan daha fazla olduğunu belirten Demirkol, “Misafirlik uzadı. İnsan onuruna dokunmadan memleketlerine dönmeleri için uğraşacağız. İçişleri Bakanlığımızla uyumlu çalışarak sığınmacıları ülkelerine göndermek istiyoruz. Bu konuda ivedilikle çalışacağız. Süreç içerisinde mültecilerle ilgili söylemlerin mevcut belediye yönetiminin başarısızlıklarını örten kurtarıcı bir buton olarak görüldüğünü ve kullanıldığını görüyoruz. Fakat biz az konuşup çok iş yaparak mülteci sayısını düşüreceğiz. Mevcut belediye yönetiminin ortaya koymuş olduğu söylemlerin işe yaramadığı, mülteci sayısını resmi rakamlara göre azaltmadığı ortada. Bu söylemlerin turizm kenti olan ilimizde turist sayısını azalttığı görülmekte, esnafımıza ve bu sektörde çalışanlarımıza zarar vermekte. Biz turizmi koruyarak, turizmle ilgili sektörleri koruyarak mülteci sayısını azaltacağız. Az konuşup çok iş yapacağız. Çevre illerimize göre mülteci sayısını azaltmada Bolu Belediyesinin bu konuda ne kadar başarısız olduğu resmi rakamlarda belli.” dedi.  

Mevcut Bolu Belediye Başkanının genel siyasi tartışmaların tam göbeğinde olduğunu ifade eden Demirkol, “Şu anki belediye yönetiminin tweet atmak, canlı yayına çıkıp genel siyaseti konuşmak, belediyeyi 80 gün kapatıp tüm yönetimle Ankara’ya yürümek ve genel başkana koltuk atmak gibi faaliyetleri var. Bunları yapmak için Belediye Başkanlığı makamını işgal etmeye gerek yok. Kendisi yine tweet atabilir, yine canlı yayınlarda siyasi yorumlar yapabilir. Bolu bu 5 yıl içerisinde boş olan belediye koltuğunu 31 Mart’ta gerçek bir belediye başkanını seçerek dolduracak.” ifadelerini kullandı. 

9 yorum yapılmış
  • GOCABOLULU
    6 Mart 2024 • 16:49
    RÜYANIZ DA BİLE GÖREMEZSİNİZ BAŞKANLIĞI BOŞ YAPMAYIN MHP ADAYI KADAR OY ALAMAYACAKSINIZ BOLU DA SONUÇ OLARAK TANJU BAŞKAN YİNE BAŞKAN OLCAK.
  • Zahir
    7 Mart 2024 • 00:25
    Siyaseti öğrenmiş. Ömrünü hiç ettin Muhammed hoca. Tüm manevi birikimlerin hiç oldu - hiç olacak. Yazık bu kadar hırs yapmaya gerek yoktu. Tecrübeli bir abinden nasihat
  • Bolulu14
    7 Mart 2024 • 03:04
    Sayın Demirkol, şahsınız hakkında ne kadar iyi bir insan olduğunuz yönünde hep duyumlar alıyoruz, bu konu hakkında kimse yorum yapmıyor. Sizin mesleğiniz kutsal bir meslek olan Doktorluk, bilindiği üzere tahsil hayatı çok zor, yani hayat devamlı dersle geçiyor, sonra çok ciddi bir çalışma ortamı ve yine yoğun bir İl Müdürlüğü görevi.
  • cengizbey
    7 Mart 2024 • 03:35
    Muhammed Emin Demirkol a oy atmayacaktım oyum tanju beye idi.. lakin bu kanaldaki konuşmasından sonra fikrim değişti ...akp yi sevmem ama belediyecilikte iş yapacağa dürüst birine benziyor Muhammed Emin Demirkol... hadi bakalım hayırlısı
  • 1234
    7 Mart 2024 • 03:51
    Allah yolunu açık eylesin. İman üzere inanarak hayırlı hizmetler yapacağınızdan şüphemiz yoktur.
  • Vatandas
    7 Mart 2024 • 04:06
    31 Martta cemre sandığa düşecek.AKP ve MHP birbirleri ile yarışıyor.İkisi de acemi.Anket Sonucu:1-CHP ile birlikte Tanju başkan,2-AKP adayı,3-MHP adayı.
  • Gerek
    7 Mart 2024 • 06:35
    Sayın Demirkol normal insanların kendisine karşı yapılan hatada hak aramak ve mücadele etmek gibi bir eylemi vardır.Tabi sizler bilmezsiniz.Çünkü sizde tek adam kültürü ve o nederse doğrudur kültürü var.Siz sorgulamadan eleştirmeden itiraz dahi etmeden biat etme anlayışı ile yaşıyorsunuz.Kusura bakmayın bu halk bıktı artık.Kimseye biat etmem köle değilim.
  • GERCEKLERGRENLEREMNOLUR
    7 Mart 2024 • 20:49
    Muhammed Emin Başkanima %100 katılıyorum.!Tanju Özcan devamlı canlı yayın programlarına koşturup laf yetiistirmekten meşhur olmak için bin takla atmaktan Boluya koskoca 5 yılda gerekeni yapamadı,üstune Tanju Özcan'ın Boludan arsa sattım, pavyon Dilbere ev aldım demesi Bolu'nun onurunu gururunu ayaklar altına almaktır.Bütün Türkiye bir belediye başkanıninbu tweetini Tanju Ozcani kınadi. BOLUyu düşünen hakiki seven dürüst karakterli şahsiyetli hiçbir kim
  • Vedat
    8 Mart 2024 • 03:07
    Boluya yakışan bir aday dürüst biri yöneticilik vasfına haiz .Boluya hizmet anlamında çok katkısı olacaktır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.