VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EKREM VELİOĞLU ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARADA

5 Mart 2024

..................................

Bolu’nun Karacasu beldesi Belediye Başkanlığına Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday olan eğitimci Ekrem Velioğlu saha çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Velioğlu, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek seçimlerde desteklerini istedi. 

CHP Karacasu Belediye Başkan adayı Ekrem Velioğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesi saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Velioğlu, vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek bu sıkıntılara getireceği çözümlerden bahsetti. Karacasu için birçok projesi olduğunu söyleyen Velioğlu, seçildiği takdirde tüm vatandaşların isteklerini yerine getireceğini ifade ederek “Beldemizin sorunlarını biliyorum, seçildiğim takdirde bu sıkıntıları çözecek birçok projem var.” şeklinde konuştu. 

Karacasu’nun sıkıntılarını çözerken bir taraftan da halkla iç içe olacağını ve istişarenin önemini vurgulayan Ekrem Velioğlu, “Ne yaparsam size danışacağım, istişare her şeyin başında gelir.” dedi. 

Küçüklerin ve gençlerin hocası, büyüklerin kardeşi ve Karacasu’yun çocuğu olduğunu vurgulayan Ekrem Velioğlu, halkın içinden biri olduğunu konuştuğu her vatandaşa dile getirdi. Velioğlu, “Sizlerin desteğiyle kazanacağız inşallah.” ifadelerini kullandı. 

1 yorum yapılmış
  • NAyvaz
    6 Mart 2024 • 06:21
    Başarılar sayın hocam.Sana yakışır.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.