VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP SAĞLIK MAHALLESİ'NDE 400 KİŞİYLE ÇIKARMA YAPTI

4 Mart 2024

............................

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, il ve merkez ilçe yöneticilerinin de katıldığı büyük bir grupla Sağlık Mahallesi’nde yürüyüş gerçekleştirdi.  

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi saha çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak ve MHP Bolu teşkilatları, Sağlık Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, Merkez İlçe Başkanı Selami Taşdöven, belediye ve il genel meclisi üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ile milliyetçi-ülkücü harekete gönül verenler bir araya gelerek Sağlık Mahallesi’nde yürüyüş yaptı. Yıllardır Sağlık Mahallesi’nde ikamet eden Durak, beraberindekilerle birlikte vatandaşları selamladı ve 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde destek istedi. Yürüyüşün ardından açıklamalarda bulunan Durak “Tüm teşkilatlarımıza teşekkür ederim. Bugün olduğu gibi 31 Mart akşamında da zaferimizi kutlamak adına hep birlikte Bolu Belediyesi’ne doğru yürüyeceğiz. Biz birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız.” dedi. 

5 yorum yapılmış
  • Melungeo14
    4 Mart 2024 • 07:09
    valla ben anlamadım akp ye yan sanayisi olduğun.ekonominin kötü emeklilerin bittiği TL nin yok olduğunu bile bile hala bu kadar kişi nasıl peşlerinden gider anlamadım.ya menfaatçi yada çıkar amaçlı yada nefesi kokandır bunlarda yoksa .heralde mallık..başka sebebi olamaz..
  • yuksel14
    4 Mart 2024 • 07:10
    gidin gidin akp ile el birliğiyle tam bitirsinler milleti..
  • Ahmetakar
    4 Mart 2024 • 10:45
    Yürüyün bakalım akp nin koltuk değnekleri.
  • Murat
    5 Mart 2024 • 05:07
    Menfaatçi arıyorsanız akp ve chp ye bakmanız lazım. MHP de menfaat olmaz, çıkar ilişkisi olmaz. İttifaksız şekilde mhp belediyesi yönetiminde akp nin de işi olmaz. Siz dem partisiyle Selahattin'e koltuk değneği olmaya devam edin.
  • Bolulu1414
    5 Mart 2024 • 05:08
    Milliyetçi Hareket Türk milletinin kalbidir, ruhudur. Ahmetakar, yuksel14, melungeo14 yorumlarınız iftira, yalan ve saçmalıklarla dolu. Hakikat Bolu'da üç hilalin yükselişidir. Hakikat Bolulu hemşerilerimizin MHP ve İlhan Durak'a olan teveccühüdür. Siz demlenmeye devam edin, demli çayınızı koyun. Amacınızı biliyoruz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.