VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"PARA BİTTİ AŞK BİTTİ"

3 Mart 2024

...................................

İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, Yaşamkent Mahallesi Kapalı Pazarı’nda karşılaştığı vatandaşla arasında esprili bir diyalog gelişti.  

İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen; seçim çalışmaları dolayısıyla çarşı pazar, esnaf, kurum ve sivil toplum kuruluşlarını gezmeye devam ediyor. Şen, Yaşamkent Mahallesi Kapalı Pazarı’nda seçim çalışmaları esnasında Fatma Bayrak isimli teyze ile karşılaştı. Bayrak, emekli maaşlarının azlığından, yaşadığı geçim sıkıntısından bahsederek, “20 yıldır takıldık gidiyoruz ama benzinimiz bitti. Para bitti aşk bitti. Sürekli kredilerle idare ediyoruz. Çek kredi çek kredi nereye kadar?” dedi. Fatma Bayrak sohbetin sonunda Şen’in ismini sordu. “Mansur” Cevabını alan Fatma teyze doğaçlama bir mani ile “Mansur derler adına, doyulmuyor tadına. Söyle Mansur oğluma, doğru gitsin yoluna” dedi. Fatma Teyzenin manisi etkinliğe katılan partililerin yüzlerini güldürdü.  

“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ” 

Yaşanan bu diyalog sonrası İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mansur Şen şu yorumu yaptı: “Yaşamkent Mahallesi Kapalı Pazarı’nda rastlaştığımız Fatma Abla gibi bizde aynı kaygıları taşıyoruz. Ekonomik sıkıntılar ve yoksulluk Pazar yerinde de kendini hissettiriyor. Emeklinin hali perişan. Bu ülke saltanat düzenini süren mevcut iktidara, milletimize ümit ve güven veremeyen ana muhalefete mecbur değil. Biz ülkemize, milletimize güveniyoruz. Bizim geleceğin aydınlık, güzel ve iyi günlerine inancımız tam. Biz varız İYİ’ler var. Hep birlikte başaracağız.” 

  

 

3 yorum yapılmış
  • Emekli
    3 Mart 2024 • 11:08
    Emekli 1 Nisan şakası yapacak kimsenin şüphesi olmasın.
  • Fakiremekli
    4 Mart 2024 • 02:02
    Hayır anlamadığım şey belediye başkan adaylarına dert yanıyorlar genel seçimlerde yapsaydınız ya şakanızı
  • kadirylmaz
    4 Mart 2024 • 09:31
    burası kalıcı konutlar yaşam kent deyil yukarı çarşı esnafı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.