VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN EMEKLİLERE MÜJDE

3 Mart 2024

...............................

HABER: YASEMİN GÜLDEMİR

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Tanju Özcan, bugün gerçekleştirdiği proje tanıtım toplantısında emekliler için planladığı 2 büyük müjdesini açıkladı.  

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Tanju Özcan, dün sosyal medya hesabından paylaşım yaparak emeklilere 2 büyük müjdesinin olduğunu “Proje tanıtım toplantısında Emekli vatandaşlarımıza 2 müjdem olacak.” sözleriyle duyurdu. Özcan, bahsettiği projelerini bugün düzenlenen proje toplantısının başında “emekliler muhakkak dinlesin” diyerek, şartları tutan emeklilere ayda 2 bin liraya kadar destek ve su parasında yüzde 50 indirim olarak açıkladı. 

“EMEKLİ GERÇEKTEN ZOR DURUMDA” 

Özcan, paralı işlerde hesabını yapmadan vaatte bulunmayacağını ifade ederek, “Paralı işlerde hesabımı yapmadan vaatte bulunmam. Emekli gerçekten zor durumda. Yatağa aç giriyor emekli. Biz buna duyarsız kalamayız. 2 müjdeyi iyi dinleyin. Şartları tutan emeklileri ayda 2 bin liraya kadar gelir desteği vereceğiz belediye olarak. Yine aynı şekilde su parasını da yüzde 50 indirimi alacağız. Bunun sözünü bura veriyorum.” dedi. 

“EMEKLİ BU SEÇİMDE TERSİNİ ÇOK FENA GÖSTERECEK” 

Emeklilerin zor durumda olduğunu söyleyen ve Ankara’ya çağrı yapan Özcan, “İnşallah Ankara’dakiler de duyarda emeklilerin çaresizliğini, zor durumunu görürler. Bir şeyler yapmaya kalkarlar. Yoksa emekli bu seçimde tersini çok fena gösterecek.” şeklinde konuştu. 

8 yorum yapılmış
  • Mustafa
    3 Mart 2024 • 16:13
    Başka adam varda biz mi oy vermedik. Oyumuz Tanju başkana..
  • mutlakayorumlarokuyalimhemehrilerim
    3 Mart 2024 • 10:34
    Emekliler aman dikkat! HER EMEKLİ DEGİL ! Tanju Özcan sadece şartlari tutan emekliler diyor , şartlari tam açıklamamış. Kelime oyunlarına dikkat edelim ! Tanju Ozcan daha once bir videosunda kendi sozleriyle "Belediyeye ancak tanıdık referansi olanların girebileceğini söylemisti. Aman dikkat edelim her söze Kanmayalım ,HER EMEKLİ DEGİL sadece şartları tutan emeklilere diyen Tanju Özcan'ın emeklilik vaadinin sadece tanidik iltimas olmasın
  • Adalet
    3 Mart 2024 • 10:40
    2019 dan önce verilen sözler neden tutulmadı iki yüzlü Tanju bu güne kadar suya indirim dedin kâc defa bindirim yaptın aynı şekilde halk otobüsü fiyatlarına şimdi emekli ye 2000 lira destek duyda inanma vekil iken fetoculeri meclise davet ettin millet seni insan yerine koyup seçti içinden soytarı maskot çıktı
  • Bolu
    3 Mart 2024 • 11:14
    Emekli hakkını istiyor.
  • Sandk
    3 Mart 2024 • 16:45
    Nedir bu emeklilerin dezavantaj durumundan faydalandığınız ya ! Yazık günah Allah korkunuz yok mu diyeceğim de yok gördük! Ya insanlar geçim sıkıntısın da ve sizde bu durumu kullanıyorsunuz oy için yazıklar olsun. Emekli ve enflasyon şuan Türkiye nin en büyük sıkıntıların dan yeter artık bu insanları yaşlıları kullandığınız!
  • Bolulu14
    3 Mart 2024 • 16:56
    Ne vaat verirsen ver sana oy yok geldiğinden beri hizmet dışında herşeyi yaptın yok ayı heykeli yok suriyelisi işin gücün algı
  • GoCaBoLuLu
    4 Mart 2024 • 06:53
    Öğrencilere Verilen Bursu İptal Ettiren Sahi Kimdi Hangi Partiydi. Hiç İnandırıcı Değilsin By Başkan. 5 Yıl Yattın Uyudun. Son 1 Yıl Makyaj Yaptın Ama Ruj Aktı. HerŞey Ortada. 31 Mart ta Çok Şaşıracaksın. 1 Nisan Şakası Seni Bekliyor
  • melungeon14
    4 Mart 2024 • 07:28
    aynen emekli olarak ve kamudan 3 ay önce mecburi emekli edildikten sonra kanun çıkaran ve 500 primle eyt den 40 yaşında emekli edilip 7500 primli benle aynı maaşı aldıkları için.peygamberde olsalar ne akp ne mhp vermem....verenede ne dersen de..haktır..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.