VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN YENİ DÖNEM PROJELERİNİ PAZAR GÜNÜ AÇIKLAYACAK

1 Mart 2024

................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yeni projelerini açıklayacağı tarih belli oldu. Bolu için yeni dönem projeleri pazar günü kamuoyu ile paylaşılacak.  Özcan, “ustalık dönemi projeleri” olarak nitelendirdiği projelerini tanıtmak için Bolu halkını pazar günü saat 14.00’de Karaçayır Kapalı Spor Salonu’na davet etti. 

5 yılda Bolu’yu Avrupa şehri yaptığını ifade eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projelerini 3 Mart Pazar günü saat 14.00’de Karaçayır Kapalı Spor Salonu’nda düzenleyeceği toplantıyla açıklayacak.  Tanıtım Toplantısı’nda Özcan, 5 yılda yaptıklarını anlatıp, daha sonra yeni dönem için proje ve vaatlerin detaylarını Bolu kamuoyu ile paylaşacak. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Proje Tanıtım Toplantısı’na tüm Bolu halkını davet etti.  

5 yılda Bolu’yu Avrupa kenti yaptıklarını belirterek Bolululara seslenen Özcan, “5 yıl önce bana Bolu Belediye Başkanlığı görevini verdiniz. 5 yıl boyunca gecemizi gündüzüme katarak Bolu’yu güzelleştirme adına çok önemli çalışmalara imza attık. Bolu artık bir Avrupa kenti oldu. Şimdi artık ustalık dönemi. Sorunları ve nasıl çözeceğimizi daha iyi biliyoruz. Bunları anlatmak ve yeni döneme ilişkin projelerimizi tanıtmak için 3 Mart Pazar günü saat 14.00’de Karaçayır Kapalı Spor Salonu’na tüm Bolulu hemşerilerimi davet ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

7 yorum yapılmış
  • Bayandan
    1 Mart 2024 • 13:53
    Zahmet etme senin her yanın proje olsa ne olur ,5 yıldır ne yaptinki daha ne açıklayacaksın senden artik bi cacık olmaz,.
  • ittifak
    1 Mart 2024 • 14:55
    Binlerce askeri öldüren pkk uzantısı bir parti ile ittifak yapan partiye oy vermek vatana , Atatürk ilke ve inkilaplarına ihanettir.
  • MK
    1 Mart 2024 • 17:21
    merak eden 2019 da söz verdiği projelere baksın...yüzde doksanını yapamadı...şimdi de bol bol salla gitsin..
  • Bayandan
    2 Mart 2024 • 02:20
    Belediyede personelden imza alınmış kendi garanti gelecek yanında birde mecburi birini daha getirecek bu nedir nasıl bir etik davranistir, oraya gelen gonullu ve sana inanmış insan olmalıdır demekki gelenlerin çoğu gonulsuz ve kuru kalabalıktır başkan olmadi olmayacakta.
  • Vatandas
    2 Mart 2024 • 02:55
    Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 3 Mart Pazar günü saat 14.00'de Karaçayır Kapalı Spor Salonu'nda Proje Tanıtım Toplantısı'na tüm Bolu halkını davet etti.Bayandan ve ittifak yorumcuları Sen de gel sen de gel.Başkanı izleyin bakalım. Sizden bir cacık oluyor mu olmuyor mu?
  • Ali
    2 Mart 2024 • 03:17
    Programda önce eski dönemde söz verip de yapamadığı projeleri de açıklarsa daha isabetli olur.
  • Adalet
    3 Mart 2024 • 07:31
    Bunların çoğu diğer il ve ilçelerden gelir zihin karıştırma insan iradesi ile dalga geçme 5 Yılda Bolu ya neler kaybettirdi kimse kimseyi küçük göremez ne yaptı ki Bolu ya yapılacak TOKİ lerin arsasını hastanesi için verilen arsayı meğer oyaladı oyaladı satmış 2019 da belediye borçla aldı tamam ama ne kadar borç olduğunu açıklamadi iller Bankası her belediyeye tebliğe ve illerin nüfusuňa göre para alıyor bu güne kadar alınan para nereye gitti belli değil
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.