VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ TAM KADRO SAHADA

25 Şubat 2024

.............................

 AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu esnafı ve vatandaşı ile kucaklaştı. Demirkol, İzzet Baysal Caddesi esnafı ile buluşarak esnaf ve vatandaşlara karanfil dağıttı. 

 Bolu’da gönül belediyeciliği ile sosyal belediyecilik yapacağını vurgulayan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, 31 Mart Yerel seçim sürecinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 

 İzzet Baysal Caddesinde hizmet veren dükkanlara ziyarette bulunan Demirkol, esnaf ve alışveriş yapan vatandaşları karanfiller ile karşılayarak onlarla sohbet etti, talep, görüş ve önerilerini dinledi. Cadde esnafı ile tek tek görüşen ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen Demirkol, alışverişe ortak olarak pazarlık yaptı, yardımcı oldu. Esnaf ve vatandaşlarla fotoğraf çekinerek sohbet eden Demirkol, çocuklar başta olmak üzere vatandaşlara karanfil hediye etti. 

 “Halkımızın samimi kucaklamalarını, yoğun teveccühünü görüyoruz” 

 AK Parti Bolu İl Teşkilatıyla kalabalık bir şekilde seçim çalışmalarını sürdüren Demirkol, yaptığı açıklamada şunları kaydetti; 

 “AK Parti olarak açık adaylığımızın açıklanmasından itibaren tüm teşkilatımızla, tüm gönüllerimizle beraber sahada çalışıyoruz aktif bir şekilde. Tabi bunun mutfak çalışması var, saha çalışması var, SKM ve teşkilat çalışması var. Bunlar çok güzel ve verimli bir şekilde bugüne kadar yürüdü. Şimdi de belediye meclis üyesi adaylarımızla, il başkanımızla eski geçmiş dönem milletvekilimiz ve il başkanlarımızla ve geçmiş dönem teşkilatımızda görev yapan çok kıymetli mensuplarımızla beraber, gönüllülerimiz ve teşkilatımızla gördüğünüz gibi İzzet Baysal Caddemizdeyiz. Halkımızın samimi kucaklamalarını, yoğun teveccühünü hep beraber görüyoruz. Biz 31 Mart 2024 seçimlerinde Bolu kazansın Bolu kazandığında da hiç kimse kaybetmesin düsturuyla çalışıyoruz. Tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz. İnşallah 31 Mart’ta Bolulu hemşerilerimizin teveccühü ile onların basiretli yaklaşımlarıyla sandıkta tecelli edecek sonuç Bolumuzun zaferi olacak. Biz buna inanıyoruz ve teşkilatımızla beraber bugün çok güçlü bir şekilde her zaman olduğu gibi sahadayız. Bütün vatandaşlarımıza bu vesileyle ben teşekkür ediyorum. Bugün mübarek de bir gün onların kandillerini tebrik ediyorum. Ramazan ayını tebrik ediyorum. Hep beraber teşkilatımızda kucaklaşarak, samimiyetle, zafere doğru koşuyoruz.” 

Demirkol’a ziyaretlerinde AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, teşkilat yöneticileri, geçmiş dönem il başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Eski Milletvekili Arzu Aydın ile parti gönüllüleri, belediye meclisi ile İGM aday üyeleri de eşlik etti. 

2 yorum yapılmış
  • emekli
    25 Şubat 2024 • 12:17
    emekliler açlık sınırının altında yaşam mücadelesi veriyor. bu şekilde oy moy alamazsınız.
  • Tesbiti
    25 Şubat 2024 • 19:13
    Emekli aç, demirkol çiçek dağıtıya, çiçek mi yicüz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.