VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAYRAKDAR BOLU İÇİN PROJELERİNİ AÇIKLADI "BİZİM OLMAZSA OLMAZIMIZ EHLİYETTE LİYAKATTİR"

23 Şubat 2024

.......................................

HABER: YASEMİN GÜLDEMİR

Yeniden Refah Partisi (YRP) Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, düzenlediği basın toplantısında projelerini tanıttı. Bayrakdar, “Bizim olmazsa olmazımız ehliyette liyakattir.” dedi. 

Bolu Belediye Başkanlığına Yeniden Refah Partisi’nin adayı olan Faruk Bayrakdar bugün düzenlediği kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bayrakdar, basın toplantısında seçildiği takdirde gerçekleştireceği projelerini tanıttı. Yaklaşık 60 projesi olduğunu belirten Bayrakdar, seçtiği 32 projeyi basın mensuplarıyla paylaştı. 

İlk önceliklerini ehliyette liyakat, denk bütçe olarak belirten Başkan Adayı Bayrakdar’ın projeleri arasında gençlerin imkanlardan faydalanabilmesi için Genç Refah Kart, teknoloji eğitimi için Bolu Kodlama Merkezi, kadınların el emeklerini markalaştırmak için Kadın Refah Kooperatifi, ulaşımı güvenli hale getirmek için Battı- Çıktı projeleri öne çıktı. 

Ahlak, tasarruf, üretkenlik vurgularını yapan Bayrakdar’ın diğer projeleri arasında; yağmur suyu hasadı, dönüşümmatik cihazı, tarım organize sanayi, turizm irtibat bürosu, çölyak hastaları için fırın ve pastaneler, mahalle evleri, çocuk kasabası, yeni hayvan pazarı ve mezbehane, afet ve acil durum planları, iletişim ve aydınlatma aygıtları, gençlik meclisi, kültür gezileri, çiftçiye zirai destek, yeni evlenen çiftlere beyaz eşya seti, yeni doğan bebek desteği, emeklilere kira desteği, engelli istihdamı ve indirimi, ata tohum projesi, fuar ve kongre merkezi, parklara küçük kütüphaneler, gündüz bakım evi ve kreşi, kapalı otobüs durakları, ileri sürüş pisti gibi çeşitli alanlardan projeler yer aldı. 

1 yorum yapılmış
  • GEREKBOLULU
    24 Şubat 2024 • 02:19
    YAHU BELEDİYE BAŞKANLIĞI BU KADAR BASİTMİ Kİ HER ÖNÜNE GELEN BAŞKAN ADAYI OLUYOR
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.