VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEMİRKOL “RANA’NIN BAŞARISI İLE GURUR DUYDUK”

22 Şubat 2024

.........................................

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol "Enerji Verimliliği" temalı öykü yarışmasında Türkiye birincisi olan Rana Atay ve ailesini evlerinde ziyaret etti ve “Bolu’dan bir kardeşimizin Türkiye birincisi olmasından büyük bir mutluluk ve gurur duyduk seni tebrik ediyoruz.” dedi.  

2023-2024 eğitim öğretim yılında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından Türkiye geneli ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen "Enerji Verimliliği" temalı öykü yarışmasında Gazipaşa Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Rana Atay Türkiye birincisi oldu. Aileyi evlerinde tebrik eden AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, “Bolu’dan bir kardeşimizin Türkiye birincisi olmasından büyük bir mutluluk ve gurur duyduk seni tebrik ediyoruz Enerji verimliliği son dönemde hem Türkiye’mizin hem de bütün dünyanın önemle ilk sırayı aldığı konuların başında geliyor. Bizim de belediye başkan adayı olarak da önceliğimize aldığımız konulardan biri olan enerji verimliliğinde senin bu Türkiye genelinde başarın biz gururlandırdı. Seninle beraber değerli anne, babanı ve üzerinde emeği olduğunu şimdi gördüğümüz dedeni anneanneni de tebrik ediyoruz. Gerçekten çok güzel, gurur verici bir tablo. Bolu'muzdan da Türkiye birincisinin çıkması bizi de bir abiniz olarak belediye başkanı adayınız olarak çok gururlandırdı. Nice başarılar diliyorum, tebrik ediyorum. Daha güzel yerlerde daha büyük projelerde de senden büyük başarılar beklediğimizi söylemek isterim.” şeklinde konuştu ve Rana Atay’a hediyesini takdim etti. 

2 yorum yapılmış
  • SebenliMustafa
    22 Şubat 2024 • 09:38
    Babasının kızı maşallah...
  • ayhanCokun
    22 Şubat 2024 • 11:12
    Bolulu olarak gerçekten gurur duyduk.kardeşimizin başarılarının devamı diliyourum.Ailesin böyle başarılı evlat yetiştirmesinide tebrik ediyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.