VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEMİRKOL'DAN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA MESAJ VAR

18 Şubat 2024

.............................

AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, belediye çalışanlarına seslendi. Demirkol, "Başkanlık yapmaya değil onlara abilik kardeşlik yapmaya geliyorum. Abimiz Muhammed Hoca var, kardeşimiz Muhammed Hoca var, diyecekler." dedi.

AK Parti’den Bolu Belediye Başkanlığına aday olan ve #eminolbolukazanacak mottosuyla seçim çalışmalarını sürdüren Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, katıldığı programda belediye çalışanlarına seslendi. Personel ile ilişkilerinin sadece başkan olarak sürdürmeyip abilik, kardeşlik içinde olacağını belirten Demirkol, "Hep kendi memleketimde hemşerilerime hizmet etmenin onurunu yaşadım. Ben belediyede emekçi kardeşlerimizle buluşmak için sabırsızlanıyorum, heyecanlanıyorum. Benim için personelim eşim gibi, abim gibi, anne babam gibi ailemden biridir. Abimiz Muhammed hoca var, kardeşimiz Muhammed hoca var, arkadaşımız Muhammed hoca var diyecekler. Teknik ekibim, belediye meclisimiz, istişare heyetlerimizle beraber, güçlü bir aile ile beraber Bolumuza hizmet edeceğiz.” dedi.

“SADECE BELEDİYE BAŞKANI OLMAYA GELMİYORUM”

Seçimi kazandığında hiç kimsenin kaybetmeyeceğini ifade eden Demirkol, “Ben belediye başkanı olmaya gelmiyorum sadece, bir kardeşlerinin belediyede başkan olmasını istiyorum. Ben seçimleri kazandığımda Bolu kazanacak ve hiç kimse kaybetmeyecek." şeklinde konuştu. 

5 yorum yapılmış
  • GVEN
    18 Şubat 2024 • 14:44
    ilacı olmayan bir sevdadır Boluya hizmet ..Muhammed Emin Demirko
  • BilirKii
    18 Şubat 2024 • 18:48
    Her şey köprüyü geçene kadardır.Boş vaatlerle kendinizi kandırıp güldürmeyin.Çalışanlar başkanından memnun başkanında kapısı herkese açık.Yıpratmayın kendinizi boşuna
  • Misafir
    18 Şubat 2024 • 18:57
    Fedakar Belediye çalışanlarına bu yakışır
  • Ramo
    19 Şubat 2024 • 17:13
    Emmekliyeverparayi paran varsaac bunlar aliyo msisini kimin parasini kime veriyon oparaya muhtac insanlar var
  • Erhan
    20 Şubat 2024 • 01:26
    Sağlık Müdürlüğünde çalışanların ne kadar abisi-kardeşi olabildi? Ayrılırken helallik alıp vedalaşabildi mi? Ne kadar çalışan memnuniyeti sağlayabildi mi?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.