VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

METİN SOYGÜR BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

16 Şubat 2024

................................

HABER: YASEMİN GÜLDEMİR

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde AK Parti’den belediye başkan adayı gösterilmemesinin ardından partisinden istifa eden Metin Soygür, bağımsız belediye başkan adayı oldu. 

Geçtiğimiz günlerde Mudurnu’da AK Parti’den Hüseyin Yağın’ın belediye başkan adayı olarak gösterilmesinin ardından aday gösterilmeyen eski Belediye Başkanı Metin Soygür, “Tekrar aday olabilmek için partim AK Parti’den istifa ediyorum” diyerek AK Parti’den istifa etti. 

AK Parti’den istifa ederek bağımsız veya başka bir partiden aday olacağını ifade eden Soygür, yaptığı açıklamayla Mudurnu Belediye Başkanlığına bağımsız aday olduğunu duyurdu. Soygür yaptığı açıklamada, “Öncelikle yapılan bu haksızlığa dur demek amacıyla, resmi olarak başka bir oluşumdan aday olabilmem için partimden istifa ettim. Sonrasında, ilçemizde faaliyet gösteren 5 siyasi partiden "ilçemize hizmet yarışını partimiz çatısı altında yürütelim" şeklinde teklifler aldım. İlçe, il ve genel merkez nezdinde yapılan bu tekliflerden dolayı bütün parti yetkililerine canı gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

“BAĞIMSIZ OLARAK MUDURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞIMI İLAN EDİYORUM” 

“Önceliğimiz Mudurnu” düşüncesini hayata geçirebileceği çatının “bağımsız hareket” olduğunu ifade eden Soygür, “Bağımsız 31 Mart'ta bizlere vereceğiniz yetkiyi alabilmek için bağımsız olarak Mudurnu Belediye Başkanliğına adaylığımı ilan ediyorum. Desteklerinizle yeniden bu yola çıktık. 31 Mart Seçimlerinde yine desteklerinizi bekliyor, sevgi, saygı ve muhabbetle hepinizi selamlıyorum.” şeklinde konuştu. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.