VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZKALEM'DEN BOMBA İDDİALAR "TANJU ÖZCAN BELEDİYE İŞÇİLERİNİ FİŞLİYOR"

14 Şubat 2024

.........................................


Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın tek tek belediye personelinin sosyal medya beğenilerine baktığını ve fişlediğini iddia etti. 


Yerel seçimlere 45 gün süre kaldı. Bolu’da siyaset sahnesi hareketlenmeye başladı. Siyasi partiler arasında yaşanan tatlı atışmaların ortasına Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, bomba gibi bir iddia ile girdi. Başkan Özkalem, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın tek tek belediye personelinin sosyal medya beğenilerine baktığını ve fişlediğini iddia etti. 
Zorbalıkla Bolu’nun yönetilemeyeceğini ifade eden Cihan Özkalem, “Yerel seçimler yaklaştıkça CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı “kaybetme telaşı” sardı. Bu telaş ve panik ile Bolu Belediyesinde “korku imparatorluğu” kuran Tanju Özcan, güvenilir kaynaklarımızdan aldığımız duyumlara göre Belediye personelini tek tek sosyal medya beğenilerine ve gönderilerine bakarak fişlemeye başlamıştır. Bu durum personelde büyük bir huzursuzluk ve memnuniyetsizlik yaratmıştır. Göreve geldiği ilk gün Kur’an-ı Kerim’i ve bayrağı öperek: “Bolu’muzu tarafsız bir şekilde, kimseyi ayırmadan ve kimseyi kayırmadan yöneteceğine” yemin eden Tanju Özcan, yeminini bozmuştur. Bolu Belediyesinde görevli personelleri, sosyal medyadaki beğeni ve gönderilerine bakarak tek tek fişleyen Tanju Özcan, “kimseyi ayırmadan, kayırmadan yönetememe” yeminine sadık kalamamış, üstü kapalı tehditler ve baskılar ile belediyede kurduğu “dikta” yönetimine hız kazanmıştır. Tanju Özcan, yeminini bozmanın kefaretini 31 Mart gecesi ödeyecektir. Tanju Özcan’a sesleniyorum: İnsanların ekmeğiyle, rızkıyla oynamak “şehrül emin” sıfatı taşıması gereken bir belediye başkanına yakışır mı? Sen artık “şehrül emin” değil “şehrül müstebit” sıfatını taşıyorsun. Zorbalıkla, baskıyla, zulümle Bolu gibi bir şehri yönetemezsin” diye konuştu.

Özcan’a yönelik sert açıklamalarda bulunan Başkan Özkalem, “Belediye Meclis toplantılarını kafana göre yönetip, zorba bir şekilde meclis üyelerini kovamazsın. Hukuk dışı yöntemlerle personeli görevden alamazsın, canının istediği gibi toplantıyı açıp kapatamazsın. Zorba idare tarzın, hukuku ve insan ilişkilerini çiğneyen üslubun ve “ben yaptım, oldu” hareketlerin ile Bolu Belediyesini 5 yıl daha idare edemezsin. Ne belediye senin babanın çiftliği ne de orada çalışan emekçi personel senin emir erin! Her insanın siyasî fikri ve temayülü vardır. Bunlar üzerinden insanları “şucu, bucu” diyerek fişlemek ve “hesabını seçimden sonra soracağım” ne demek? Belediye personelinin ekmeğiyle, onuruyla, duruşuyla uğraşmayı bırak da yoluna bak! Yolcudur Abbas, bağlasan durmaz! Artık o zalim ellerini, derdi çoluk çocuğuna ekmek götürmek olan masum insanların üzerinden çek! Bir de hukukçusun. Fişlemenin özel hayatın gizliliğini ihlal sonucu doğuracağını bilmiyor musun? İnşallah, 31 Mart gecesinde MHP’nin zaferini göreceğiz. O vakitten sonra Bolu Belediyesinde mobbing, fişleme, ötekileştirme, nepotizm, adam kayırmacılık, kovma, haksız yere görevden alma gibi gayri insani ve gayri ahlaki hiçbir teşebbüs olmayacaktır. Çünkü biz yaratılanı Yaratandan ötürü hoş gören bir medeniyete mensubuz. “Ayırmadan, ayrışmadan” yönetimin ve insan onurunun teminatı MHP olacaktır” dedi.

4 yorum yapılmış
  • Mustafa
    14 Şubat 2024 • 17:00
    Bolu küçük yer herkes birbirinin ne olduğunu bilir. Fişlemeye gerek yok.
  • Deyalla
    14 Şubat 2024 • 18:37
    İşiniz gücünüz çamur atmak.
  • GoCaBoLuLu
    15 Şubat 2024 • 08:14
    Vtandaş gerçeği nasılda görüyor. Çok Doğru tespit. Necdet başkanın zamanında da böyleydiki. Ceape zihniyeti asla değişmez. 80 yıl değiştide bizmi görmedik...
  • Karacasulu
    19 Şubat 2024 • 14:50
    Alattin yilmaz seçildiğinde hatırladığım kadarıyla 100 kişiye yakın mhpli chpli dspli işçileri sorgusuz sualsiz işten çıkarmıştı, chpye oy atan kadrolu işçileri ise kötü yerlere vermişti,
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.