VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“BELEDİYEYİ ÇÖZÜM MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ”

14 Şubat 2024

...............................

İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen, Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Şen’i Kooperatif Başkanı Ahmet Yoltaş karşıladı. 

İYİ Parti teşkilatının ziyaret durağı Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi oldu. İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen parti teşkilatı ekibiyle birlikte kooperatif başkanı Ahmet Yoltaş’ı makamında ziyaret etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette esnafın içinde bulunduğu zor koşullar konuşuldu. Yoltaş, Şen’in ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirterek “Öncelikle hoş geldiniz. Sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duydum. Çıktığınız yolda başarılar dilerim. Seçimlerde aday olmak cesaret isteyen bir iş. Medeni cesaretinizden dolayı kutluyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi. 

"İYİ PARTİ OLARAK BOLU’DA BELEDİYEYİ KAZANMAK İSTİYORUZ" 

Gerçekleşen ziyaret hakkında İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen şu değerlendirmeleri yaptı: 

“Esnafımız bizim için çok değerli. Esnafımıza katkı sunan daha kolay şartlarda kaynak ihtiyacına yönelik imkan sunan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni sizleri ziyaret etmek istedik. Adaylığımızın açıklandığı ilk günden beri sahadayız. İlk günden bu yana her gün gerçekleştirdiğimiz yoğun vatandaş ziyaretlerimizde belki en çok konuştuğumuz insanlar esnaflarımız ya da orada çalışan insanlar. Maalesef ülkemiz artık uçurumdan aşağı yuvarlanıyor. İktidarın beceriksiz bir şekilde yönettiği ekonomik durum, maalesef artık çığırından çıkmış durumda. Ev hanımlarımız maalesef Genel Başkanımız Sayın Merak Akşener Hanımefendi’nin sürekli söylediği gibi tencere kaynatamaz hale geldi. Esnaf kepengini açmak istemiyor. Gün içinde işyeri masrafları, yapılan işlerden geleni karşılayamaz durumda.  

Yıllardır AK Parti iktidarı faiz sebep, enflasyon sonuç diye diye esnafımızın ve vatandaşımızın sırtındaki kamburu büyüttü. İnsanlarımız ekonomik olarak yaşadıkları sorunlar sebebiyle giderek daha fazla mutsuzlaşıyor. Saha çalışmalarımızda özellikle esnafımızdan partimize yoğun ilgi var. Ekonomi her zaman bu ülkede iktidarı belirleyen olmuştur. İktidarın el değişikliği önce yerel yönetimlerden başlar. Bizlerde bu ülkenin iyilik hareketi olarak İYİ Parti olarak Bolu’da belediyeyi kazanmak istiyoruz. Esnafımıza eziyet değil, hizmet eden bir anlayışla, esnafımızın fikirlerine başvurarak İnşallah ortak akılla, güzel bir belediyecilik örneği sergileyeceğiz. Belediyeyi birlikte yöneteceğiz. Belediyemizi şehrimizin çözüm merkezi haline getireceğiz. Kamu kurumları ile barış halinde ortak hareket etme kabiliyetine kavuşturacağız. Bolumuz İnşallah insanımızın desteği ile İYİ olacak. Bizi misafir ettiğiniz için sizlere ve çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum.” 

Gerçekleşen ziyaretin sonunda Şen ve İYİ Parti teşkilatı üyeleri kooperatif çalışanlarıyla sohbet ederek seçimde İYİ Parti’ye destek istedi. 

2 yorum yapılmış
  • Bayram
    14 Şubat 2024 • 06:03
    Biraz gerçekçi ol CHP AKP MHP gazanamayacak( senmi kazanacaksın iyi parti) güldürmeyin insanları biraz gerçekçi olun ..
  • AdemKocaba
    14 Şubat 2024 • 07:25
    Chpkk ile işbirliğiniz menfeatler çatışınça sonlandı, ülkücü olsanız bölücü olmazsınız, sizi gidi türkücüler, aday çıkarmayı bırakında MHP adayını destekleyin. AKPARTİ de adayını çeksin BOLU muz bir 5 yıl daha kaybetmesin. Haydi boluyu düşündüğünüzü görelim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.