VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN DURAK'A UYARI “BURADAN BİR AĞABEYİ OLARAK KENDİLERİNİ UYARIYORUM”

13 Şubat 2024

....................

HABER: YASEMİN GÜLDEMİR 

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Tanju Özcan, MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’ın seçim çalışmaları kapsamında gittikleri yerlerde çirkin ifadeler kullandıklarını söyledi. Özcan, “Yapacaklarını anlatsın, başka bir adayı karalamaya çalışmasın.” dedi. 

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Tanju Özcan, düzenlediği basın toplantısında diğer adayların seçim çalışmalarına değindi. Özcan, AK Parti’nin adayı Muhammed Emin Demirkol için “Temiz çalışma yürütüyor.” ifadesini kullanırken, MHP’nin Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak için gittikleri yerlerde bir başka adayı karalamaya çalıştıklarını söyledi. 

“BURADAN BİR AĞABEYİ OLARAK KENDİLERİNİ UYARIYORUM” 

Demirkol için temiz çalışma yürüttüğünü söyleyen Başkan Özcan, “Maalesef aynı şeyi MHP’nin adayı İlhan Durak için söyleyemeyeceğim. Gittikleri yerlerde çok çirkin ifadeler kullandıkları kulağımıza geliyor. Buradan bir ağabeyi olarak kendilerini uyarıyorum. Yapacaklarını anlatsın, başka bir adayı karalamaya çalışmasın.” şeklinde konuştu. 

3 yorum yapılmış
  • Ali
    13 Şubat 2024 • 10:02
    Haklısın başkanım ama sadece belediye başkanlık yarışında değil her işte var böyle şeyler malezef kimse kendi işine bakmıyor
  • Adalet
    13 Şubat 2024 • 10:12
    Tanju Özcan yaptıklarını göster 5 yılda çok tehlikelisi n laf cambazlığı ile Bolu da iktidar milletvekili kaybettirdin Bolu ya gelecek her türlü yatırımlara engel oldun CHP'il başkanı iken Alaaddin Yılmaz in yaptığı her yeri mahkemeye verdim şaibeli hileli olarak kendini milletvekili seçtirdin
  • Boluluvatanda
    13 Şubat 2024 • 12:41
    İlhan başkanın Bolunun gelişimi için hazırladığı projeler çok güzel. Mevcut başkan ve diğer adaylar faydalanabilirler. Gençlere imkan sağlamak lazım.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.