VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUDURNU’DA SOYGÜR KAZAN KALDIRDI… KALENİN AĞZI KARIŞIK

10 Şubat 2024

......................................

HABER: İLHAMİ ÇETİN

Mudurnu’da AK Parti’den Hüseyin Yağın’ın belediye başkan adayı olarak gösterilmesinin ardından eski Belediye Başkanı Metin Soygür, aday gösterilmeyince AK Parti’den istifa ettiğini açıkladı. Bağımsız veya başka bir partiden aday olacağını ifade eden Soygür, “Kesinlikle pes etmeyeceğiz. Kenarı çekilmeyeceğiz. Mudurnu’nun hizmete ihtiyacı var. Tekrar aday olabilmek için partim AK Parti’den istifa ediyorum” dedi.

Dün gerçekleştirilen AK Parti aday tanıtım toplantısında İl, 8 ilçe ve 3 beldenin belediye başkan adayları açıklandı. Toplantıda, Mudurnu AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yağın gösterildi. AK Parti’de yerel seçimler için kolları sıvayan eski Belediye Başkanı Mudurnulu iş insanı Metin Soygür, seçim sürecin aday adaylığını açıklayarak başvurusunu yapmıştı. Hüseyin Yağın’ın aday gösterilmesi üzerine Mudurnu’nun tanınmış iş insanı Metin Soygür, AK Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

Metin Soygür yaptığı açıklamada, “Kişisel ilişkilerin ağır bastığı bir kararla bizleri aday göstermediler. Biz yine küsmedik. Biz bu oyunları, bu tercihleri, bu bireysel ilişkilerin gücünü, halkın vereceği kararla bozarız. Kesinlikle pes etmeyeceğiz. Kenarı çekilmeyeceğiz. Mudurnu’nun hizmete ihtiyacı var. Tekrar aday olabilmek için partim AK Parti’den istifa ediyorum” dedi.  

Metin Soygür, önümüzdeki günlerde başka bir partiden veya bağımsız aday olacağını ifade etti.

6 yorum yapılmış
  • Mudurnulu
    10 Şubat 2024 • 08:12
    AKP doğru karar vermiş . Metin Soygür bu işi beceremez di
  • Bolu
    10 Şubat 2024 • 08:29
    Muslukları kesilecek diye kıyamet kopuyor, bir gün biri kral çıplak desede ülke rahat nefes alsa,malum partiye yanaşan ülkeyi batırırcasına zengin oldu dünyada da ahirettede elimiz yakanızda olacak. Mevlam mühlet verir ama unutmaz.
  • Bolulu
    10 Şubat 2024 • 09:23
    Malesef içerde işler öyle güllük gülistanlık değil, bolu adyalar konusunda çok büyük hatalar yapıyor, seçimden sonra tum teşkilat yenilenmeli, bu sefer goynukte gidecek CHP ye
  • boluyuseven
    10 Şubat 2024 • 10:51
    yeni bir dörtdivan vakası sizi bekliyor, demedi deme ibrahiiiim. yol yakınken kararınızdan vazgeçin derim. yook sa siz bilirsiniz. teşkilat var mı ki doğru karar verdirebilsin genel merkeze!
  • Ali
    10 Şubat 2024 • 14:16
    Siyaseti bunun için hiç sevmiyorum işte.
  • melungeon14
    11 Şubat 2024 • 05:18
    onlar ne şeytan bir sebebi olmasa gösterirdi..demek bir sorun var..yada istenmiyor..doğru seni harcayanın yanında ne duracan.seviliyorsan dürüst çalışdıysan bağınsızda tekrar alırsın..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.