VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEMİRKOL, "BOLU'MUZUN 50 YIL SONRA NEREDE OLACAĞINI HAYAL EDEN VİZYONA SAHİBİZ"

7 Şubat 2024

................................

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda Genç Girişimciler Kurulu İcra toplantısına katıldı. Genç Girişimcilerin, üretime katkı sağlamak ve istihdam oluşturmak için hedeflerini bildiğini belirten Demirkol, “Ofis ihtiyaçlarının tümünün ücretsiz olacağı ve rahat bir çalışma ortamının sağlanacağı projemiz size sözümüz olsun.  Adını da hep birlikte Hibrit Bolu koyalım.” dedi. 

31 Mart yerel seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, sabah saatlerinde Kültür mahallesi sakinlerini ziyaret etti.  Köroğlu PTT şubesi çalışanlarını ziyaret eden Demirkol, şube çalışanları tarafından hazırlanan kahvaltı ikramına eşlik etti.  

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen Genç Girişimci İş Adamları Toplantısına katılan Demirkol, iş adamları ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.  

 

“BOLU’MUZUN DAHA İYİYE DAHA GÜZELE GİDEBİLMESİ İÇİN HEP BİRLİKTE BİR YOLCULUKTAYIZ” 

 Burada yaptığı konuşmada Genç Girişimci İş Adamları ile bir yolculukta olduğunu ifade eden Demirkol, “Bolu’nun geleceğini inşa etmeye çalışan, bugüne kadar kendi alanlarında farklı başarılı işler yapmış olan bir grup olarak bende sizi kendimle beraber görüyorum. Çok önemli ve değerli olan işleri, Bolu’muza ciddi katkı sağlayan işleri hep birlikte yürütüyoruz. Bolu’muzun daha iyiye daha güzele gidebilmesi için hep birlikte bir yolculuktayız. Vizyonunuzu, bakış açınızı, hedeflerinizi biliyorum. Hayali olan, üretime katkı sağlamak isteyen, sadece ilimiz için değil ülkemiz ve uluslararası arenada ses getirecek işler yapmaya çalışan bir topluluk olduğunuzu biliyorum ve tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.  

 

“HAYALLERINIZIN GERÇEKLEŞECEĞI BIR BELEDIYECILIK KAVRAMINI YAŞAYACAĞIMIZI IDDIA EDIYORUM” 

Belediye başkanlığının şehrin en önemli kurumu olduğunun altını çizen Demirkol, “2 yıl Başhekimlik, 6 yıl İl Sağlık Müdürlüğü toplam 8 yıllık görev yaptığım dönemde belediyenin iyi olması ile zayıf olması arasındaki farkın bir şehri nerden nereye götürebileceğini bizzat gördüm. Bu noktada imkanları, yaptıkları, yapamadıkları, destek oldukları ile çok güçlü bir kurum olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple de bu yolculukta büyük bir cesaret ve özgüvenle de bende varım dedim. Bolu’muzun 5 yıl, 10 yıl, 50 yıl sonra nerede olacağını hayal eden vizyona buradaki arkadaşlarımız ve ben sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bu vizyonun ortaya çıkabilmesinin en önemli anahtarının da istişare kültürü olduğunu düşünüyorum. İstişare kültürü olmazsa siyasi düşüncesi ne olursa olsun bir işin ortaya değerli bir şekilde çıkabilmesi mümkün değil. Belediye şehrin arkasını toplayan, ihtiyaçları ortaya çıkaran, talep edildiği zaman mutlu olan, verdiği zaman görevini yerine getiren bir anne baba edası ile çalışıyor olması lazım. Bu noktada hedeflerinizin, hayallerinizin gerçekleşeceği onlara uygun bir imkanın elimizden geldiğince sunulacağı bir belediyecilik kavramını yaşayacağımızı iddia ediyorum. Bu noktada hedeflerinize uygun alanların açılması bunların başında organize sanayide yer sıkıntıları olduğunu biliyorum. Üretime katkı sağlamak, istihdam oluşturmak için hedeflerinizi biliyorum. En önemli ihtiyacınızın bu olduğunu biliyorum. Bu bağlamda yer açılması noktasındaki bütün gayretimi sağlayacağımı ifade etmek istiyorum. Ofis derdinizin olmayacağı, ücretsiz internet ve ofis ortamının sağlanacağı hibrit ofisiniz benden olacak.  Adını da hep birlikte Hibrit Bolu koyalım. HİBRİT BOLU ofis projemiz tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek” dedi.  

 “BELEDIYENİN KAPILARI SİZLERE SONUNA KADAR AÇIK”  

Bolu’nun en önemli eksikleri arasında fuar ve kongre merkezi olduğunu vurgulayan ve bu eksikliğin en kısa zamanda kapatılması gerektiğini belirten Demirkol, “Yenilikçi fikirler ve bu fikirlerin ürüne dönüşmesi noktasında maalesef hem atölyelerimiz hem de proje destek ekiplerimiz yetersiz. Seçildikten ve meclis üyelerimiz ile birlikte çalışmaya başladıktan sonra belediyemizde bilim kurulları oluşturacağız. Kritik kararların ortak bir şekilde alındığı mekanizmayı oluşturmamız gerekiyor. Bolu’da bir belediye başkanı olarak değil bir kardeşiniz olarak belediyenin kapılarının sizlere sonuna kadar açık olduğu bir belediye vadediyorum. Sizlerin böyle bir sıkıntımız var böyle bir derdimiz var dediğinizde bu kamu zararına sebep olmuyorsa, birini birinin önüne ayrıcalıklı geçirmiyorsa belediye şehrin anne babasıdır arkayı toplar, yardım eder, onun istihdamına katkı sağlar işini kolaylaştırır. Belediyenin tüm imkanlarının doğru, etkin, kul hakkına girilmeden   sunulmasını gerektiğini çok kıymetli buluyorum. İstişare kültürümüzle beraber yönettiğimiz, her zaman toplantı halinde, her zaman telefonun ucunda, neredeyseniz geliyorum konforunda bir dönem vadediyorum. İstişarenin olmadığı bir yerde bereket olmaz. Bereketin olmadığı yerde huzur olmaz. Huzurlu, bereketli, istişareli bir Bolu olmasını, seçimlerinde bu şekilde bu hayırla sonuçlanmasını temenni ediyorum. Hayallerimizin gerçekleştiği, çocuklarımıza emanet edebileceğimiz bir Bolu’yu birlikte inşa edebiliriz. Ben bu hayal ve heyecan ile çalışıyorum.” ifadelerini kullandı.  

Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki programın ardından 31 Mart’ta yapılacak olan seçim çalışmaları için Kasaplar Mahallesi, Paşaköy Mahallesini ve NARVEN’i ziyaret eden Demirkol ve beraberindekiler, vatandaşlar tarafından karşılandı. Her iki mahallede ve NARVEN ’de vatandaşlara hitap eden Demirkol, Bolu’nun ve mahallelerinin sorunlarını yakından takip ettiğini dile getirerek seçildiğinde bu sorunları çözüme kavuşturacağının sözünü verdi. 

6 yorum yapılmış
  • AdemKocaba
    7 Şubat 2024 • 15:32
    Hocam bu zam kargaşasınfan sonra AkParti çok oy kaybına uğradı, Reisn danışmanları Reisin altını oyuyorlar, Bolu da cumhur ittifakı tek adayla Durak la seçime girmeli, sizden Durak lehine adaylıktan feragat etmenizi bekliyoruz. Aksi halde chpkk yine alır, bir 5 yıl daha kaybetmeyelim
  • Emekli
    8 Şubat 2024 • 02:50
    Emekliyi YOK sayanlar, YOK Oymaya MAHKUMDUR.
  • Adalet
    8 Şubat 2024 • 04:47
    Emin ve güvenilir değerli müdürümüz örnek bir kamu kurumu temsilcisi helal olsun Allah emeklerinize muvaffakiyetler ihsan eylesin
  • yuksel14
    8 Şubat 2024 • 07:57
    hiç bolu 50 yılı görecek gibi durmuyor..çünkü deprem bölgesiyiz...
  • Millet
    8 Şubat 2024 • 08:19
    Sizin 50 yıl sonraki vizyonunuz, her taraf göçmen sığınmacı doldurmak, ikincisi senin vizyonun hastanelerden beli binalarında otopark yok, düzensiz hastanele, biz senin vizyonunu göreli çok oldu.
  • Hemsre
    9 Şubat 2024 • 06:24
    Bize sorsunlar senin vizyonunu adam başına 6 soruşturma açarak personelin canına okudun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.