VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EKREM VELİOĞLU KARACASU İÇİN HAYALLERİNİ AÇIKLADI… “KAYDEDECEK SORUN ÇOK, KAYBEDECEK VAKİT YOK”

7 Şubat 2024

............................................................

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karacasu Beldesi Belediye Başkan adayı Ekrem Velioğlu, Karacasu için projelerini paylaştı. Emekli öğretmen Velioğlu, beldede tek bir okulun olduğunu ve bu sayının yetersiz olduğunu belirterek, “Çok programlı bir lise açmayı düşünüyorum.” dedi.

Bolu’nun Karacasu beldesi Belediye Başkan adayı Ekrem Velioğlu, projelerini anlattı. Emekli Milli Eğitim Müdürü Ekrem Velioğlu, Karacasu beldesinde önceliğinin eğitim olacağına dikkat çekti. Ekrem Velioğlu, Karacasu beldesinin merkeze bağlı bir belde olmasına rağmen yıllardır yeterli desteği alamadığını söyledi. Öte yandan yer altı kaynaklarıyla Karacasu’nun şifa kenti olmaya aday bir yer olduğunu ifade eden Velioğlu, turizm anlamında Karacasu’yu şaha kaldıracağının altını çizdi. Yerel seçimlerde partiden çok şahsa oy verildiğini dile getiren Ekrem Velioğlu, “Kaydedecek sorun çok, kaybedecek vakit yok. Şimdi tam zamanı Karacasu” dedi.

“EĞİTİM BİRİNCİ ÖNCELİĞİM”

Karacasu beldesinde eğitime ağırlık vereceğini ve elinden geleni yapacağını dile getiren Velioğlu, “Çok programlı lise açma konusunda ön ayak olacağız. Beldemizde eğitim odaklı çalışmalar yürüteceğiz. Ayrıca gençleri spora teşvik etmek amacıyla Karacasu’ya futbol sahası ve halı saha yaptırmayı düşünüyorum” dedi.

“MESLEK EDİNDİRME KURSLARI AÇACAĞIM”

Belediye Başkanı seçilmesi halinde ekibinde gençler ve kadınlara yer vereceğini ifade eden Velioğlu, “Ekip kurarak çalışacağım, ekibimde gençler ve kadınlar olacak. Ayrıca ev hanımı kadınlarımızın, boş zamanlarında vaktini değerlendirecek, kendilerine gelir sağlayacak, meslek edindirme kursları açacağım” diye konuştu.  

“PROJELERİM HAZIR, KARACASU SAĞLIK VE ŞİFA KENTİ OLMAYA ADAY BİR BELDEDİR”

Karacasu beldesini merkeze bağlı olmasına rağmen merkezden yeterli desteği alamamış bir yer olarak ifade eden Ekrem Velioğlu, “Karacasu beldemiz çok klasik bir tanımla merkeze bağlı ancak merkezden yeterli desteği alamadı. Bu yüzden beldemiz bir türlü istenilen konuma gelemedi. Turist çekme anlamında, yol anlamında çalışmalarımı ve projelerimi hazırladım. Beldemiz, sağlık beldesi ve şifa kenti olmaya aday bir beldedir” ifadelerini kullandı.

Deprem konusuna da değinen Ekrem Velioğlu, bilinçlendirmeyi temel aldığını ifade ederek, “Termalin olduğu yer 1. Sınıf deprem bölgesidir. Depremle yaşamayı depreme alışmayı ve bu konuda bilinçlendirmeyi temel bir şey olarak görüyorum” şeklinde konuştu.

3 yorum yapılmış
  • Eitimci
    7 Şubat 2024 • 10:55
    Hocam, bu görev size yakışır. Hayırlı olsun.
  • HakhukukveAdalet
    8 Şubat 2024 • 04:59
    Hangi partili olursa olsun önce insan olsun sonra oturduğu koltuğu araç olarak değil toplumun sorunlarını çözmek için bir amaç olarak görsün koltuğun hakkıni mizan Adalet çizgisinde vermiyorsa Allah nasip etmesin
  • TalipTOPALOLU
    9 Şubat 2024 • 13:00
    Tam görev adamı.Karacasu halkı nokta atışı yaparak göreve getirmeli.Bence"on numara" bence karacasu halkına asrın fırsatı doğmuştur.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.