VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HELALLİK İSTEDİ, GÖREVE İADE ETTİ

2 Şubat 2024

.............................

HABER: YASEMİN GÜLDEMİR

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, dün meclis toplantısında yaşanan olay sonucunda görevden aldığı Zabıta Müdürü Hakan Yılmaz’dan helallik isteyerek görevine iade etti. Başkan Özcan, "Sana karşı bilmeden ve istemeden haksızlık yapmışız. Bundan dolayı senden hellallik istiyorum. Görevine aynı şekilde devam ediyorsun." dedi. 

Dün Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Bolu Belediye Meclisi Şubat ayı 1. Oturumunda Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi olan İlkay Bayrak ile Başkan Tanju Özcan arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma neticesinde oturuma ara veren Tanju Özcan, İlkay Bayrak’ın salondan çıkarılmasını talimatını verdi. 

Verilen aranın ardından 2. oturumunun başında konuşma yapan Başkan Özcan, verdiği talimatın yerine getirilmediğini ifade ederek, “İlkay Bayrak’ı dışarı çıkarma talimatım yerine gelmediği için zabıta müdürünü görevden alıyorum. Toplantı düzeni sağlanamadığı için toplantının birleşimini kapatıyorum” açıklamasını yaptı. 

HELALLİK İSTEDİ, GÖREVİNE İADE ETTİ 

Yaşanan olayın ardından meclis oturumunu kapatan Özcan, makam odasına giderek kendisinin olmadığı anlarda İlkay Bayrak ile Hakan Yılmaz arasında yaşananları detaylı şekilde izlediğini ifade etti. Görüntüleri izleyen Özcan, bugün Zabıta Müdürü’nün hatasının olmadığını anlayarak Hakan Yılmaz’ı yanına çağırdı. Yılmaz’dan ve ailesinden helallik isteyen Özcan, Yılmaz’ı tekrar görevine iade etti. 

“BİRAZ HİDDETLENDİM, SONRASINDA MECLİS ÜYELERİ BANA OLAYI ANLATTILAR” 

Başkan Özcan, Zabıta Müdürü Hakan Yılmaz’a “Dün malum belediye meclisinde bir gerginlik oldu. Bize sürekli sosyal medya üzerinden başka mecralardan hem şahsımı, hem Belediye Başkanlığını hem de meclis üyelerini töhmet altında bırakan açıklamalar yapan bir belediye meclis üyesi ile ilgili bir karar aldım. Sonra bu karar uygulanmayınca işin doğrusu biraz hiddetlendim. Ama sonrasında arkadaşlarımız geldi. Ak Parti ve CHP’li meclis üyeleri bana olayı anlattılar. İstişare ettik ve senin elinden geleni yaptığını söylediler. Sonra ben görüntüleri izledim ve huzursuz oldum.” dedi. 

“SENDEN HELALLİK İSTİYORUM, GÖREVİNE AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDİYORSUN” 

Başkan Özcan, Yılmaz’dan helallik isteyerek, “Sana karşı bilmeden ve istemeden bir haksızlık yapmışız. Bundan dolayı senden helallik istiyorum. Görevine aynı şekilde devam ediyorsun. Bu olaydan dolayı da sen ve ailen bana hakkınızı helal edin.” diyerek görevine iade etti. 

“BİZ TEK ADAM DEĞİLİZ” 

Hata yaptığında telafi etmeyi bildiklerini vurgulayan Başkan Tanju Özcan, “Biz tek adam değiliz. Hata yaptığımızda telafi etmeyi de biliriz.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı. 

8 yorum yapılmış
  • 1234
    2 Şubat 2024 • 09:56
    Yapacağınız şeyi neden sölersiniz Ayettir. Ego çok kötü birşey dir.
  • MSAFR
    2 Şubat 2024 • 10:06
    Toplantı düzenini başkan sağlar görevli memur değil
  • Vaykivay
    2 Şubat 2024 • 10:07
    Eeee yine Tanju Özcan yine fır dönüş.Biraz umudum vardı sözünü yemez dedim ama yine aynı hareket.Talimat verdin dışarı çıkartın dedin ama dışarı çıkmadı.Yine de affetti.Garip görevini yerine getirmedi dedi ama getirmiş gibi birde ekran karşısında af diledi.Bşkan mı başka bir şey mi anlamadım.Oyum zafer partisi İlker beye net adam.çıkarabilen varsa gelsin dedi.Adammm
  • Yldz
    2 Şubat 2024 • 10:12
    Dengeyi kaybetmiş gibi görünüyor.
  • Hakan
    2 Şubat 2024 • 11:35
    Showwwww
  • Adalet
    2 Şubat 2024 • 11:49
    Show ve maskotluga devam neden suçluluk korkiu içindesin Tanju Özcan sen kimsin kime emir veriyorsun bu zabıta müdürünu milletin aklıyla kafasını karıştırıp ana konuyu unutturuyorsun tartışma İlkay bayrak in EKAP yani elektronik kamu ihale platformunu gömlek istemesi ve Tanju Özcan in yeterliğin yok demesi belediye meclis üyesi neden ekap başvurusunu göremez demek ki yolsuzluk var
  • merAkda
    2 Şubat 2024 • 14:33
    kafayı yedi
  • Mst
    3 Şubat 2024 • 14:14
    Oyum refah partisi ne inşallah kazanır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.