VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ÇOCUKLARINIZ, GELECEĞİMİZ BİZLERE EMANET OLACAK"

1 Şubat 2024

.........................

31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Dr. Muhammed Emin Demirkol sahada çalışmalarına devam ediyor. 

Bolu’da yerel seçimlerden önce saha çalışmasında vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Dr. Muhammed Emin Demirkol projelerinden bir tanesini ziyaretlerinde paylaştı.  Özel sektör ve devlet dairelerinde çalışan anneler ve babalara projelerinden bahseden Demirkol; “Geleceğimizin teminatı yavrularımızın rahat bir şekilde büyümeleri en büyük önceliğimiz. Ancak çalışan anneler babalar aile yakınları aile fertleri ya da aile büyükleri şehrimizde değiller ise çocuklarımızı tanıdıklarına ya da komşularına bırakıyorlar. Biz bunun önüne geçmek için bir çalışma başlatacağız. Çocuklarımızın hem etüt hem de rahatça zaman geçirebilmeleri adına hem de yemek öğünlerini rahatça yapabilecekleri merkezlerimiz hazırlanacak. Servis imkanı da sağlayacağız. Ailelerimiz mutlu bir şekilde çalışırken ülkemize milletimize hizmet ederken çocuklarımız da huzurlu olacak” dedi. 

Demirkol açılacak kreş ve etüt merkezlerinin akşamları, hafta sonlarıda hizmet vereceğini, özellikle vardiyalı çalışanlar ve mesaiye kalanlar içinde bunun çok önemli olduğunu ifade ederek, "Kreşlerimiz etütlerimiz nöbet sistemiyle çalışacak. Gece vardiyasında çalışan annelerimiz var, mesaiye kalan annelerimiz var. Asıl sıkıntı o zaman yaşanıyor. Biz bununda fizibilite çalışmasını yaptık. Bu konuya hassasiyet gösteriyoruz. Annelerimiz rahat nefes alacak. Çocuklarımız sosyal bir ortamda büyüyecek ve gelişecekler" dedi.

5 yorum yapılmış
  • gven
    1 Şubat 2024 • 15:52
    emekçinin destekçisi; güçlü ve kalkınan Bolunun hizmetkârı olacağız inşallah! BOLU EMİN ELLERDE....
  • ilekeEmekli
    2 Şubat 2024 • 00:35
    siz kendi sözlerinize ve vaatlerinize inanıyormusunuz biz inanalım.Zamanında gördük meclis üyeleriniz yedi bitirdi son 5 yıldır yiyemediler sataşacak yer arıyorlar.Seçime kadar hayatı güllük gülistanlık gösterip seçimden sonra gelecek asıl zamlar ve boş vaatlerle biz kandırılmayız.
  • Adalet
    2 Şubat 2024 • 03:40
    Değerli müdürümüz Muhammet Emin Demirkol görevimizi liyakatli ve Hakka hukuka uygun yapıyorsunuz görev yaptığımız eski yapilan haksızlıklari yeni bir çağ açıyorsunuz Bolu da halka hizmet hakka hizmet aşkı ile görevini yerine getirmeye Türkiye ye örnek bir kamu kurumu temsilcisi mümin ve Müslümanlar olarak hep birlikte başaracağız
  • BoluluBayan
    2 Şubat 2024 • 06:33
    İşiniz gücünüz yalan vaatler Emekliler içinde Geçen Seçimde ne vaatlerde bulunmuştunuz tam tersini yaptınız EMEKLİNİN M alını 21 yılda Açlık Sınırının çok altına çektiniz Emekli Maaşı Kiradan bile düşük Dünyada En az en düşük EMEKLİ Maaşını Türk Emeklileri alıyor Utanmıyorsunuzda nerde Akp lilerde Vicdan Doğruluk Sözünde durmak Koltuk için her yalanı İftirayı montajı Kumpasları oyunları kurguları yapıyorsunuz Haram Kulhakkı Rüşvet yiyorsunu
  • bolulu
    2 Şubat 2024 • 10:10
    kolay gelsin hocam başarılar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.