VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İSTANBUL'DA SİLAHLI KAVGAYA KARIŞTILAR... YARALIYI HASTANEYE GETİRDİLER... BOLU'DA YAKALANDILAR

1 Şubat 2024

....................

İstanbul'da silahlı kavgaya karışan bir grup şahıs, Ankara'ya gittikleri esnada yaralı arkadaşlarını Bolu'da hastaneye götürdü. Polis ekiplerinin dikkati sayesine şüpheliler gözaltına alındı. 
İddiaya göre, dün akşam saatlerinde 2 araçla Ankara'dan İstanbul'a giden 5 kişilik arkadaş grubu, İstanbul'da silahlı kavgaya karıştı. Bilinmeyen bir sebeple çıkan silahlı kavgada, 5 kişilik grupta bulunan bir kişi vurularak yaralandı. Kavganın ardından şahıslar tekrar Ankara'ya dönüş yolculuğuna başladı. Ankara’ya dönüş yolunda Bolu’da hastaneye uğrayan şahıslar Köroğlu Devlet Hastanesi’ne giriş kaydı yaptı. Doktor muayenesinde şahsın ateşli silahla yaralandığı tespit edilince polis ekipleri 5 kişiyi hastanede gözaltına alındı. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıslar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden gelen ekiplere teslim edildi. Şahısların kullandıkları araçlar da çekici yardımıyla şubeye götürülerek incelendi. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

1 yorum yapılmış
  • hans14
    1 Şubat 2024 • 12:52
    ne olacak silahlar kavgalar daha artacak cünkü adalet ve kanun zayıflığı var..adamlar arabada makinalı 3-5 silah ve 100 üzerinde mermiyle yakalanıyor ve serbest bırakılıyor...yani ruhsatsız silahın cezası yokmu anlamadım..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.