VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DEN ALEVİLERE MARKAJ...CEMEVİ ÇIKIŞI..."BİZZAT BİZ YAPACAĞIZ"

31 Ocak 2024

.....................................................

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Alevi Kültür Dernekleri Bolu Şubesini ziyaret etti. Cemevinin Bolu’da olmamasının kabul edilebilir bir durum olmadığını belirten Demirkol, “Bizzat gelerek Cemevi sözünü vermek istedim. Gönlünüz rahat olsun. Kastettiğim Cemevi yapımına destek vermek değil, bizzat yapmak.“ dedi.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart Yerel Seçimleri manifestosunu açıklaması ve AK Parti aday tanıtım toplantısının ardından çalışmalarını daha da hızlandıran Demirkol, seçim çalışmalarına resmi ve özel kuruluşları ziyaret ederek devam etti. Sabah saatlerinde simit satışı yapan esnafı ziyaret eden Demirkol sonrasında otobüs duraklarında bekleyen vatandaşlar ile görüştü. Beraberindeki heyet ile İl Nüfus Müdürlüğünü ziyaret eden Demirkol öğle yemeğinde ise sanayi sitesinde hizmet veren Çeşmi Cihan Lokantasında sanayi esnafı ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

“EN İYİSİNİ YAPTIĞIMI VE YAPACAĞIMI SÖYLEYEREK SİZLERDEN DESTEK İSTİYORUM”

Sanayi sitesinin ardından seçim çalışmaları kapsamında Alevi Kültür Dernekleri Bolu Şubesini ziyaret eden Demirkol ve beraberindeki heyeti burada Alevi Kültür Dernekleri Bolu Şube Başkanı Ramiz Güleç ve dernek yönetimi karşıladı.

Burada yaptığı konuşmada tevazu, samimiyet ve gayretle önemli projelere imza atacaklarını ifade eden Demirkol, “31 Mart yerel seçimleri ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. İlimizde de saygı sevgi çerçevesinde adaylar arasında güzel bir rekabet olsun. Herkes hizmet niyeti ile bu yola çıkıyor. Daha önce görev yaptığım başhekimlik ve il sağlık müdürlüğü görevinde neler yapıldığını ve yapılabileceğini ciddi manada gösterdiğimizi düşünüyoruz. Belediyeciliği de en iyi bizim yapacağımızı iddia ederek aday olduk. Siyaset iddia işidir. En iyisini yapma iddiası ile siyasete girilir. Bende en iyisini yaptığımı ve yapacağımı söyleyerek sizlerden destek istiyorum. Sahamızda tüm kesimlerden, tüm bireylerden, partilere gönül vermiş tüm insanların oylarına talibiz. Çünkü bu Bolu’nun geleceği ile ilgili bir seçim. Maalesef ki hizmet odaklı bir dönem geçirmedik. Bolu’yu gerçek belediyeciliğe kavuşturmak için bir yoldayız.” diye konuştu.

“YAŞAMIŞ OLDUĞUNUZ SIKINTILAR BENİMDE SIKINTIM”

Alevilerin şehir için önemli bir mozaik olduğunu vurgulayan Demirkol, “Kim ne olursa olsun, nasıl düşünürse düşünsün, siyasi düşüncelerinden, inançlarından, ekonomik ve sosyal durumlarından bağımsız sağlık sistemi içerisinde 8 yıl boyunca elimden gelen hizmeti gece gündüz verdiğimi duymuşsunuzdur. 31 Mart akşamı rozetimizi bir kenara bırakarak tüm vatandaşlarımıza eşit bir şekilde aynı sağlık müdürlüğünde olduğu gibi hizmet vermeye devam etme sözümüz ve vaadimiz var. Belediyede seçim zaferle sonuçlandığında her şekilde yanınızda olacağımı ifade etmek istiyorum. Sizin ihtiyacınız, sizin ortaya çıkan eksiklikleriniz, yaşamış olduğunuz sıkıntılar benimde sıkıntım. Belediyeyi aynı sağlık müdürlüğü gibi kamu hizmeti yapan amme hizmeti yapan bir kurum olarak görüyorum.” ifadelerini kullandı.

“BİZ KAZANINCA HİÇ KİMSE KAYBETMEYECEK”

Cemevi ihtiyacını belediye olarak gidermek istediklerinin altını çizen Demirkol, “Cemevinin Bolu’da olmaması kabul edilemez. Bir yerde böyle bir ihtiyaç böyle bir durum varsa Cumhurbaşkanımızın destekleri ve sizlerin hassasiyetleri ile de bu konuyu çözeceğiz. Şehrimizin bir ihtiyacı bu. Sizlerin bu hassasiyeti en iyi şekilde koruduğunu bilen bir kardeşiniz olarak ta bu noktada gerekli desteği en üst seviyede vereceğimi ifade etmek istiyorum. Bizzat gelerek Cemevi sözünü vermek istedim. Gönlünüz rahat olsun. Gelirsek yapacağımızı göreceksiniz. Bizzat bu ihtiyacınızı belediye olarak ben gidermek isterim. Sözümüzde durmayı onur ve namusun bir gereği olarak düşünüyoruz. Cemevi yapımına destek vermek değil kastettiğim bizzat yapmak.  Cemevi noktasında gerekli hassasiyeti göstereceğimden emin olabilirsiniz. Biz kazanınca hiç kimse kaybetmeyecek.” dedi.

Gönül belediyeciliği hedefiyle yola çıktıklarının altını çizen Demirkol, insan odaklı hizmet anlayışıyla Bolu’yu kültür mirasına sahip çıkan, çevreci, ihtiyaçlara cevap veren, yeni projeler üretebilen, imar ve şehircilik uygulamalarıyla parmakla gösterilen bir il konumuna getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

9 yorum yapılmış
  • Bolu
    31 Ocak 2024 • 15:09
    Yazıklar olsun.
  • Mustafa
    31 Ocak 2024 • 15:15
    Komiksiniz... Bu konuda yorum yazsam yayınlanmaz bu sebeple " YORUMSUZ "
  • Adalet
    31 Ocak 2024 • 15:41
    Değerli müdürümüzü Bolu sağlık teşkilatını 2014 ten itibaren tanırız çok cana yakın çalışan personele değer verir hastaneleye ve sağlık kuruluşları ve müdürlüğe gelene değer verir sorunu varsa çözmeye çalışır halka hizmet HAKKA hizmet aşkı ile görevini yapmaya çalışır
  • DalayLama
    31 Ocak 2024 • 20:40
    22 yıldır dışladınız yok saydınız şimdi mi aklınıza geldi.? Seçim ve Tanju korkusu.))) Eyy sandık sen nelere kadirsin.:)))
  • ADALET
    1 Şubat 2024 • 00:51
    Herkese eşit davranmışmış sayın Demirkol amaaaa yeniçağlılara daha bi eşit
  • Vatanda
    1 Şubat 2024 • 04:33
    Denize düşen yılana sarılır.
  • GulerenKapoglu
    1 Şubat 2024 • 05:59
    Fikir hırsızlığı bile mubah.Ya azıcık da Tanju Özcan dışındakiler Bolu için yapacakları birşeyler uretsin.Ayrıca sanki aleviler bugün geldiler.Yıllarca başkanlık elinizdeydi neden yapmadınız?
  • Bolulu
    1 Şubat 2024 • 08:34
    fazla konusupta kafa bulandırmaya gerek yok.1.si biraz popüler oldunuz hemen siyasete soyundunuzAlaninizda başarılı olabilirsiniz.2si baskalarinin yaptıklarıni yapacaklarıni soyluyorsunuz.kendiniz bisi yapmayacaksınız.bosuna uğraşmayın olmaz olmaz olmaz
  • Bolulu
    1 Şubat 2024 • 09:41
    Boluda herkes yıllardan beri, kardeşce birlikte yaşıyor ve dini ibadetlerini yerine getiriyor. Nereden çıktı, bu tür şeyler. Siyasetçiler sorun çıkaran değil, sorunları çözen kişiler olmalıdır.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.