BOLU'DA AÇ KALAN YILKI ATLARI ŞEHİR MERKEZİNE İNDİ

....................

BOLU'DA AÇ KALAN YILKI ATLARI ŞEHİR MERKEZİNE İNDİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’da akşam saatlerinde At Yaylası’ndan şehir merkezine yiyecek aramaya inen yılkı atları görüntülendi. Boş arsada bulunan silaj paketlerini yerken görüntülenen atlar için Bolu Belediyesi ekipleri harekete geçti. 
Bolu merkeze yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan At Yaylası’nın meşhur yılkı atları şehir merkezine indi. Ormanlık alandan Kürkçüler Mahallesi’ne inen vahşi atlar, çevrede yiyecek aradı. Araçların geçtiği yolun ortasında durarak yol kenarlarında yiyecek arayan atlar, bir süre sonra Kürkçüler Mahallesi’ndeki boş arsada bulunan silaj paketlerini fark etti. Yılkı atları, silaj paketlerini delerek içerisindeki mısır silajlarını yedi. Durum Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine bildirildi. Olay yerine saman ve buğday çuvalları ile gelen ekipler aç kalan yılkı atlarını besledi. 

Haber Fotoğrafları
BOLU'DA AÇ KALAN YILKI ATLARI ŞEHİR MERKEZİNE İNDİ
BOLU'DA AÇ KALAN YILKI ATLARI ŞEHİR MERKEZİNE İNDİ
BOLU'DA AÇ KALAN YILKI ATLARI ŞEHİR MERKEZİNE İNDİ
BOLU'DA AÇ KALAN YILKI ATLARI ŞEHİR MERKEZİNE İNDİ
BOLU'DA AÇ KALAN YILKI ATLARI ŞEHİR MERKEZİNE İNDİ

3 yorum yapılmış

  • Ali (2 yıl önce)
    Bu duruma ilk önce doğa koruma ve milli parklar müdürlüğünün el atması lazım sonra boluda ki tarım ve orman müdürlüğü nün kesintisiz ve süresiz olarak bu atlara bu zorlu kış günlerinde yiyecek temin edilmesi lazım bell ki belediye ekipleri sürekli olarak bu atlara yemleme yapamıyor ama suçu sadece belediyeye atamayız tabi ki de bolu nun meşhur at yatlasının bir değeridir bu atlar herşeyden önce de canlı dır yiyeceğe muhtaç kalıp bakılmayıp şehre inmesi de
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhsin (2 yıl önce)
    Yılkı atlarımız bu günlerde yiyecek sıkıntısı çekiyorlar.Bol miktarda At yaylası civarlarına saman,ot balyası ve yem bırakmak icap eder.Onlar ilimizin doğal güzelliklerine katkı sunarlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • HseyinErten (2 yıl önce)
    Yakışanı yaptınız, BOLU BELEDİYESİ.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.