VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CAYROKOPTER AFFETMEDİ... 12 SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ

25 Ocak 2024

.........................

Bolu’da jandarma ekipleri tarafından Ankara-Zonguldak’ı birbirine bağlana D-750 kara yolunda cayrokopter destekli trafik denetimi yapıldı. Kurallara uymadığı tespit edilen 12 sürücüye 10 bin 728 lira ceza kesildi. 
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Trafik Şube ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Mengen ilçesi sınırlarında bulunan D-750 kara yolunda trafik denetimi gerçekleştirdi. Ankara ile Zonguldak’ı birbirine bağlayan yolda, cayrokopter destekli geniş çerçeveli uygulama yapıldı. Yüksek teknolojiye sahip hava aracı cayrokopterde bulunan kamera sistemi tarafından D-750 kara yolunda seyreden, emniyet kemeri takmayan, cep telefonu ile araç kullanan ve trafik işaret levhalarına uymayan sürücüler tespit edildi. 
Seyir halindeyken cep telefonu ile konuşan 3, trafik işaret levhalarına uymayan 3 ve emniyet kemeri takmayan 6 olmak üzere toplam 12 sürücüye 10 bin 728 lira para cezası uygulandı. 

  • CAYROKOPTER AFFETMEDİ... 12 SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ
  • CAYROKOPTER AFFETMEDİ... 12 SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ
2 yorum yapılmış
  • Mustafa
    25 Ocak 2024 • 07:48
    Helal olsun. Benide Karacasu yolunda 70 km hız koridoru sonunda değilde hız koridoru biter bitmez fizik tedavi kavşağına yetişmeden 2 km öncesinde radarla yakaladılar e-devletten 3 bin küsür ceza geldi. Cezada kıbrıs-seben yolu deniliyor. tebligat gelmiyor radarı fark ettiğimde 78 km ile gidiyordum. Hız koridoru hemen sonrasında ava çıkmışlar beni keklik gibi avladılar. Hız koridoru sonrası sürücülerin sabrının tükendiğini biliyorlar ve bekliyorlar. Bravo efferin s
  • Mustafa
    25 Ocak 2024 • 07:53
    Dikkat edin otoyollarda dahil olmak üzere radarlar hep eğimli yerlede oluyor. Araba zaten kendisi hızlanmış oluyor. Yani demem o ki herkeste katılacak bu söylemime devlete para lazım. O yüzden dikkatli olun. Sonra benim gibi çok hayıflanırsınız...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.