VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

METEOROLOJİDEN SARI KODLU UYARI: KUVVETLİ YAĞIŞ GELİYOR

16 Ocak 2024

...........................

HABER: YASEMİN GÜLDEMİR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, aralarında Bolu’nun da bulunduğu 17 il için sarı kodlu fırtına ve yağış uyarısında bulundu. Uyarının ardından Bolu Valiliği de ulaşımda aksamalar, çatı uçması, doğalgaz ve soba kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyardı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından aralarında Bolu’nun da bulunduğu 17 il için sarı kodlu fırtına ve yağış uyarısı yapıldı. Bolu dahil 17 ilde sağanak yağış ve kuvvetli rüzgarın etkili olacağı bildirildi. Uyarı yapılan diğer iller arasında Amasya, Bursa, Çanakkale, Çorum, Giresun, Hatay, Kastamonu, K.Maraş, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tokat, Trabzon, Karabük ve Osmaniye yer aldı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan sarı kodlu uyarının ardından Bolu Valiliği,“İlimizde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklenmektedir.” açıklamasında bulunarak; ulaşımda aksamalar, çatı uçması, doğalgaz ve soba kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu. 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.