VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞA HARİKASINI GÖRMEK İSTERKEN YOLDA KALDILAR

13 Ocak 2024

........................

Bolu'nun doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı’nda etkili olan kar yağışının ardından ortaya kartpostallık görüntüler çıktı. Kar kalınlığının 20 santimetreye ulaştığı milli parkı ziyaret etmek isteyen ancak kış lastiği takmayan vatandaşlar yolda kaldı. 
Bolu’da 2023 yılı boyunca 571 bin 162 yerli ve yabancı turisti ağırlayan doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı'nda son kar yağışının ardından kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Kent merkezine 35 kilometre uzaklıkta bulunan, etrafı ormanlarla çevrili olan milli parkta kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Abant’ı yüzlerce turist ziyaret etti. Göl etrafında turlayan vatandaşlar, bol bol fotoğraf çektirerek keyifli vakit geçirdi. Milli parka kış lastiği takmadan gelen vatandaşlar ise yolda kaldı. Yolda kalan araçlar, traktörler yardımıyla ve vatandaşların çabasıyla bulundukları yerden çıkarıldı. 
Bolu'dan milli parka yazlık lastikleri takılı aracıyla gelen bir vatandaş, "Abant’a gezmeye gelmiştik. Bu yoldan çıkamadık. Lastiklerim yazlık. Kış lastiklerini takmadık" dedi. 

  • DOĞA HARİKASINI GÖRMEK İSTERKEN YOLDA KALDILAR
  • DOĞA HARİKASINI GÖRMEK İSTERKEN YOLDA KALDILAR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.