VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İLHAN DURAK, BÜLENT VELİOĞLU'NA KONUŞTU "ARTIK VAKTİ GELDİ"

11 Ocak 2024

.....................

HABER: BÜLENT VELİOĞLU

Bolu Belediye Başkanlığına MHP’nin adayı olan il başkanı İlhan Durak ilk açıklamalarını Bülent Velioğlu’na yaptı. Durak, merak edilen ittifak olma kararı için “Seçime ittifak olmadan yarışa girmemiz için bütün arkadaşlarımızla birlikte yaklaşık 3 aylık sürede hazırladık.” dedi. 

MHP’nin Bolu Belediye Başkan adayı olan İlhan Durak, ilk açıklamalarını Bülent Velioğlu’na yaptı. Durak, yaptığı açıklamada uzun süredir merakla beklenen ittifak olup olmama kararı ile ilgili olarak, “Seçime ittifak olmadan yarışa girmemiz için bütün arkadaşlarımızla birlikte yaklaşık 3 aylık sürede hazırladık.” açıklamasını yaptı. 

Durak, konuşmasının devamında “Vakti geldi diyoruz, işimizi yapacağız. Yine vatandaşımızın yanında olacağız. Projelerimiz hazır, güzel bir ekibimiz var. Bu ekibimizle birlikte fayda sağlamak için, Bolu’daki üretimi Bolu’ya ve Bolululara harcamak için mücadele edeceğiz. Bir yarış olacak, diğer belediye başkan adaylarına da başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • melungeon14
    11 Ocak 2024 • 16:22
    biraz zor geldi ne mhp ne akp oy yok..ssk emeklilerini üvey yerine koyup kamudakilerle ayırt etti...vermek enayilik olur...
  • brahim
    12 Ocak 2024 • 08:05
    Olmaz kardeşim olmazzzz.Bu iş bilgi ister birikim ister eğitim ister liyakat ister ekip ister isterde ister.İlhan bey çok temiz arkadaş olabilir,kendisini severizde ama daha çok erken.
  • Bolulu
    12 Ocak 2024 • 11:35
    Bide kim olduğunu bilseydik keşke daha iyi bir aday çıkartırılmalıydı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.