VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU OLARAK GURUR DUYDUK... DÜNYANIN EN İYİ ÖZEL ARAÇ SERVİSİ BOLU'DAN ÇIKTI

9 Ocak 2024

..................

Başarılı iş insanı Murat Ünsal’ın sahibi olduğu Autonetwork Bolu Ünsal Servisi, 109 ülkede hizmet veren 7 bin 400 servis arasında dünya birinci seçildi. Başarısıyla Bolu’yu gururlandıran servisin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ünsal ödülünü bugün teslim aldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da törende yaptığı konuşmada “Demek ki işini iyi yapıca dünya birincisi serviste Bolu’dan çıkabiliyormuş. Murat Ünsal beyefendiyi de bu büyük başarısından dolayı kutluyorum” dedi. 

Bolu’da binek ve hafif ticari araçlara garantili bakım ve onarım hizmeti sunan Autonetwork Bolu Ünsal Servisi, “Wordclass Workshop” yarışmasında 109 Grupauto ülkesi ile tüm tedarikçilerinin oylarıyla 7 bin 400 servis arasında dünya birincisi seçilerek başarısını taçlandırdı. Yıllardır Boluluların güvenle araçlarının her türlü tamir ve bakımlarını yaptırdığı özel servis, dünya birinciliği ödülünü bugün gerçekleşen törende teslim aldı.  

İL PROTOKOLÜ VE SEVENLERİ ÜNSAL’I YALNIZ BIRAKMADI  

Törende Autonetwork Bolu Ünsal Servisi Yönetim Kurulu Başkanı sevilen iş insanı Murat Ünsal’ı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, BTSO Başkanı Abdullah Alemdar’ın da arasında bulunduğu iş, siyaset ve bürokrasi temsilcileri ile sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı. 

ÜNSAL “ÖDÜLÜ MÜŞTERİLERİM VE ÇALIŞANLARIM ADINA ALIYORUM” 

Törende yapılan protokol konuşmalarında ilk olarak söz alan başarılı iş insanı Murat Ünsal, ödülü çalışma arkadaşları ve Bolu halkı adına aldığını ifade ederek, “35 yıldır otomotiv sektörünün içindeyim. Yaptığımız araştırmalar sonucu dünyanın en iyi kurumsal servis ağına sahip olan Autonetwork şirketi ile yolumuzu birleştirerek Bolu ve çevre illere servis hizmeti sunmaya başladık. Bizleri tercih eden ve bu ödülü almamız sağlayan tüm müşterilerimize ve ailem gibi gördüğüm tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi. Ünsal ayrıca, yakın zamanda elektrikli araç devi Tesla’ya da servis hizmeti vermeye başlayacaklarını müjdeledi. 

TARABLUS: “BU ÖDÜL TÜRKİYE’YE VERİLDİ” 

Autonetwork Yönetim Kurulu Başkanı Eyal Tarablus da ödülün Türkiye adına verildiğini vurgulayarak “Dünyadaki lider şirketiz. Bu ödül aslında 3 ay önce uluslararası bir organizasyonda bize teslim edildi biz de teslim aldığımız ödülü teslim etmek için buradayız. 7 bin 400 servis arasında özenle seçildi. Bu ödül bu yalnız Bolu’ya değil Türkiye’ye verilmiş bir ödüldür ve gururumuzdur. O yüzden Ünsal Servisi’ne teşekkür ediyor, kutluyorum” diye konuştu. 

BAŞKAN ÖZCAN “İŞİNİ İYİ YAPINCA DÜNYA BİRİNCİSİ SERVİS BOLU’DAN ÇIKABİLİYORMUŞ” 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Murat Ünsal ve ekibini kutlayarak “İlimizde yetişen bir iş adamımız dünya birincisi olmuş. Gerçekten çok kıymetli. Aldığı bu ödülle değişik alanlarda faaliyet gösteren iş insanlarımızın da önünü açtı. Demek ki işini iyi yapıca dünya birincisi serviste Bolu’dan çıkabiliyormuş. Yani 109 ülkede hizmet veren 7 bin 400 servis arasından birinci seçilmek çok büyük bir başarı. Ben bu başarının devam ederek artasını diliyorum. Murat Ünsal beyefendiyi de bu büyük başarısından dolayı kutluyorum.” İfadelerini kullandı.  

AK Parti İl Başkanı Suat Güner ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar’da yaptıkları konuşmalarda Murat Ünsal’ı tebrik ettiler.  

Yapılan konuşmaların ardından ödül takdimine geçildi. Autonetwork Yönetim Kurulu Başkanı Eyal Tarablus, Autonetwork Bolu Ünsal Servisi Yönetim Kurulu Başkanı sevilen Murat Ünsal’a ödülünü teslim etti. Ödülü alan Ünsal’da günün anısına Tarablus’a Boluspor forması takdim etti. Ayrıca protokol üyeleri çektirilen hatıra fotoğrafı sonrası serviste incelemelerde bulundu. 

  • BOLU OLARAK GURUR DUYDUK... DÜNYANIN EN İYİ ÖZEL ARAÇ SERVİSİ BOLU'DAN ÇIKTI
  • BOLU OLARAK GURUR DUYDUK... DÜNYANIN EN İYİ ÖZEL ARAÇ SERVİSİ BOLU'DAN ÇIKTI
  • BOLU OLARAK GURUR DUYDUK... DÜNYANIN EN İYİ ÖZEL ARAÇ SERVİSİ BOLU'DAN ÇIKTI
  • BOLU OLARAK GURUR DUYDUK... DÜNYANIN EN İYİ ÖZEL ARAÇ SERVİSİ BOLU'DAN ÇIKTI
4 yorum yapılmış
  • Yalnylmaz
    10 Ocak 2024 • 01:02
    Başarılarınız daim olsun Bolu muzun otomotiv sektöründe adını duyurdunuz
  • Nafizalkan
    10 Ocak 2024 • 06:03
    Güvenilirlik ve Kalitenin adresi Ünsal Servise daha nice Başarılar dilerim.
  • NecdetYlmaz
    10 Ocak 2024 • 07:50
    Tebrik ederim Murat bey Bolu muza hayırlı olsun
  • Yakupbakirci
    10 Ocak 2024 • 09:31
    Tebrikler yeyrnim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.